Hajós ünnepi programok Budapesten

Töltsd velünk az ünnepeket!

Hajós vacsora Karácsony

24 900 FT-tól

Karácsonyi hajós vacsora

DECEMBER 24-25

Legyen részese ön is egy fantasztikus hajózásnak Budapest belvárosában! Szenteste 4 fogásos vacsorával és kellemes zenével várjuk Önt hajónk fedélzetén!

Hajós vacsora szilveszter újév

51 900 FT-tól

Szilveszteri hajós vacsora

DECEMBER 31.

Koccintson velük együtt és Köszöntse az új évet egy Katamarán Hajó fedélzetén! Választható fogásokkal és minőségi pezsgővel várjuk vendégeinket a fedélzeten!

Hajós vacsora valentin nap

21 900 FT-tól

Romantikus hajós vacsora

FEBRUÁR 14.

Lepje meg szerelmét egy romantikus vacsora programrammal Valentin nap alkalmaból! Pezsgő, Rózsa, Vacsora és Hajózás? Mi kellhet még? Önök ketten!

Budapesti hajózás húsvét

16 500 FT-tól

Tradicionális húsvéti hajós vacsora

ÁPRILIS 21-22

Legyen részese a magyar hagyományoknak ön is, és töltsön el egy fantasztikus tradicionális estét hajónk fedélzetén, ahol magyar néptánccal és operett slágerekkel kedveskedünk vendégeinknek!

Budapesti hajózás augusztus20 zongora

23 100 FT-tól

Budapest tűzijáték & zongora show

AUGUSZTUS 20.

Augusztus 20-ai hajózás Budapesten belvárosában, a Dunán! Élvezze velünk a fantasztikus tűzijáték látványát hajónkról, miközben 4 fogásos vacsora mellett hallgatja a hangulatos zongora dallamokat!

Budapesti hajózás augusztus20 folklór

23 100 FT-tól

Budapest tűzijáték & folklór show

AUGUSZTUS 20.

Budapesti Hajós Vacsora államalapításunk ünnepén. Töltsön el egy meghitt estét fedélzetünkön, nézze az első sorból az augusztus 20-i tűzijátékot, és kóstolja meg 4 fogásos vacsoránk ízletes ételeit!

Ünnepi programok

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

TOP