Hajós vacsora valentin nap

Valentin napi Hajózás és Romantika a Dunán

A Valentin nap a szerelmesek ünnepe, ilyenkor mindenki szeretné megtalálni a tökéletes ajándékot kedvesének. Tedd különlegessé a következő Valentin napot: ajándéktárgyak helyett lepd meg szerelmed egy maradandó élménnyel. Mi lehetne meghittebb és hangulatosabb, mint egy együtt töltött este impozáns környezetben, finom falatokkal és csodás panorámával? Biztos lehetsz benne, hogy Valentin napi hajós vacsoránkkal párodnak felejthetetlen élményt és boldog pillanatokat szerzel majd.

Valentin napi hajózásunkat romantikus gyertyafény, élő zongoraműsor, négyfogásos prémium vacsora és Budapest legszebb nevezetességei kísérik. Minden adott hozzá, hogy az este csak rólatok és a romantikáról szóljon.

Erre az alkalomra igazi különlegességekkel készülünk, hogy február 14-ét igazán varázslatossá tegyük a szerelmesek számára. Az este folyamán különleges, színezett pezsgővel, szív alakú előétellel és desszerttel, valamint rózsaszirmokkal kedveskedünk vendégeinknek.

Valentin napi hajózásunk alkalmával egy exkluzív csomagot is elérhetővé teszünk, hogy nektek semmi más dolgotok ne legyen, csak élvezni a pillanatot és egymás társaságát. Különleges, kizárólag erre az alkalomra szóló ajánlatunk tartalmaz egy szál vörös rózsát, Szamos Marcipán desszertet, hogy még különlegesebbé tegyük az estét!

Menj biztosra és foglalj asztalt már most, hogy garantáltan ne maradjatok le erről a romantikus programról!

hajós vacsora menü
Budapesti hajózás Valentin nap

Budapesti hajózás
Valentin nap

Tervezz előre, válassz Valentin napra romantikus hajózást!

Valentin napi hajós vacsora alkalmával többféle jegytípussal készülünk, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább kedvező ajánlatot.

A jegyek már 26.900 Ft-tól elérhetőek, melyek alaptartalma egy 4 fogásos vacsora welcome itallal, és egy valentin napi ajándék. Ha még többre vágytok, választhattok kombinált jegyeink közül további korlátlan italfogyasztásért, vagy az ablak melletti ülőhelyért, ha nem szeretnétek nélkülözni a mesés panorámát.

Valentin napi hajós vacsora programunk 19 órakor kezdődik a 11-es dokkon, majd a beszállást követően, 19 óra 30 perckor indul luxus katamaránunk, hogy Budapest hídjai alatt ringatózva egy fantasztikus estét szerezzen utasainak. 22 óra 30 perckor, a program végén érkezünk vissza az indulási helyszínre.

Jegyeink korlátozott számban elérhetők.

Program elérhető már:

Valentin napi hajós vacsora Budapesten

26.900Ft

Romantikus Vacsora Jegy 26.900 Ft/fő
Kategória:

Beszállás:19.00 | Indulás: 19.30 | Program vége: 22.30

MINDEN ONLINE FOGLALÁS MELLÉ
AJÁNDÉK ÉLMÉNYVEZETÉSI 
KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA!

TOP