Budapesti hajós vacsora a Dunán

Hajós Vacsora Élő Zongora Előadással

Ha szeretné  elegáns környezetben, zongorakíséret mellett, vízen ringatózva, lélegzetelállító panorámában
gyönyörködve elkölteni a vacsoráját, vegyen részt budapesti hajós vacsoránkon, a Dunán!

A budapesti vacsorahajó programjáról

„Budapest minekünk a világ. A Dunát mennyi híd öleli át! Fenn az égen a hold, és a sok teli bolt. Csodaszép ragyogás! Budapest, Budapest, te csodás!”

ROMANTIKUS ESTI PROGRAM BUDAPESTEN - HAJÓZÁS & VACSORA EGYBEN

Az élő zongoraműsorral kísért városnéző hajós vacsora során áthajózunk Budapest pompás fényárban úszó hídjai alatt, miközben megcsodálhatjuk gyönyörű fővárosunk Duna-parti épületeit, látványosságait.

Az élőzenét profi zongoristáink szolgáltatják, akik kezei alól romantikus és szórakoztató dallamok egyaránt felcsendülnek. A Zongoristák Harca című, humoros-érzelmes zenei program tartalmas szórakozást kínál vendégeink számára.

Gyertyafényes vacsoránk több csomagban elérhető, akár 4 vagy 7 fogásos menüsorral is kérhető, melynek pontos tartalma csomagonként változik. A menüsor a következő opciók kombinálásával valósul áll össze: előétel, leves, főétel és desszert.

  • Jegy 4 fogásos vacsorával

    36.400Ft/fő
    Tartalmaz: 2,5 órás hajózás & 4 fogásos vacsora & elő zongora műsor + welcome ital ( hétvégi felár 2400 Ft/fő)
  • Deluxe jegy 7 fogásos vacsorával

    42.800Ft/fő
    Tartalmaz: 2,5 órás hajózás & 7 fogásos vacsora & élő zongora műsor + welcome ital ( hétvégi felár 3200 Ft/fő)

ITALCSOMAG
Alkoholos & Alkoholmentes italok
Minőségi magyar borok
(Különböző régiók boraiból pl.: Villány, Balatonfüred, Noszvaj) Gyümölcslé
Szénsavas üdítőitalok
Pezsgő
(Édes és száraz) Ásványvíz
(szénsavas és szénsavmentes)
Sör
(Staropramen, Borsodi) Kávé
Tea

Romantikus esti program zongora előadással

Gyönyörű fővárosunk, a varázslatos Budapest szemkápráztató éjszakai látványa, a csodálatos dallamok, az ínycsiklandó ételek és a professzionális, vendégközpontú személyzet mind hozzájárul a felejthetetlen élményhez. A budapesti hajós vacsora ajándéknak is kiváló választás.

Program elérhető már:

Vacsora és Zongora

36.400Ft

Élő zenei előadás, zongoristákkal és énekkel kísérve!

Jegy 4 fogásos vacsorával – 36.400 Ft / fő
Deluxe jegy 7 fogásos vacsorával – 42.800 Ft / fő
Kategóriák: ,

Leírás

Romantikus zongora program élő előadással, kellemes dallamokkal a Duna vízén, Budapest belvárosában. Töltsön el egy emlékezetes estét partnerével fedélzetünkön, ahol programunk során fővárosunk legszebb nevezetességeit érintve hajózunk át Budapesten.

Beszállás: 19.30 | Indulás: 20.00-tól | Program vége: 22:30

Indulással kapcsolatos információkat a foglalást követően visszaigazoló emailben küldjük vendégeink számára!

*Szombat-Vasárnap ( hétvégi felár) + 3200 Ft/fő minden 7-fogásos vacsorajegy mellé || +2400 Ft/fő 4-fogásos vacsorajegy mellé.

 

MINDEN ONLINE FOGLALÁS MELLÉ
AJÁNDÉK ÉLMÉNYVEZETÉSI
KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA!

HAJÓTÚRA,
AKÁR AJÁNDÉKBA IS

Budapesti hajós vacsoránk nagyszerű születésnapi ajándék lehet, de Valentin-napi meglepetésnek is kiváló választás - az életre szóló élmény minden esetben garantált. Vegyen részt ezen a felejthetetlen élményt nyújtó programon. A tárgyak elveszhetnek, tönkremehetnek, feleslegessé válhatnak, de az átélt élmény örökre szól.

Budapest, hajózás, Duna

E hármas a garancia arra, hogy a nálunk eltöltött estéből nem csak az exklúzív környezet és a professzionális kiszolgálás maradjon meg vendégeink emlékezetében. Budapesten hajózni télen-nyáron felejthetetlen élmény! Vendégeink komfortérzetét télen fűtés, nyáron légkondicionálás növeli. Vegyen részt ezen a különleges programon. Szeretettel várjuk önt is a hajónkról boldog mosollyal távozó, elégedett vendégeink több ezer főt számláló táborában.

Romantikus élmény
megfizethető áron

Romantikus vacsora program télen és nyáron! Jegyek elérhetőek választható italcsomaggal, ülőhelyeink panorámás kilátást biztosítanak a program során! Programjaink az év egészében foglalhatóak! Érdeklődjön online chaten vagy írjon nekünk emailt a programmal kapcsolatos egyéb információk miatt!

TOP
Preview
Close