Budapesti hajós vacsora a Dunán

Hajós Vacsora Élő Zongora Előadással

Ha szeretné  elegáns környezetben, zongorakíséret mellett, vízen ringatózva, lélegzetelállító panorámában
gyönyörködve elkölteni a vacsoráját, vegyen részt budapesti hajós vacsoránkon, a Dunán!

Sétahajó vacsora zongorashow

A budapesti vacsorahajó programjáról

„Budapest minekünk a világ. A Dunát mennyi híd öleli át! Fenn az égen a hold, és a sok teli bolt. Csodaszép ragyogás! Budapest, Budapest, te csodás!”

ROMANTIKUS ESTI PROGRAM BUDAPESTEN - HAJÓZÁS & VACSORA EGYBEN

Az élő zongoraműsorral kísért városnéző hajós vacsora során áthajózunk Budapest pompás fényárban úszó hídjai alatt, miközben megcsodálhatjuk gyönyörű fővárosunk Duna-parti épületeit, látványosságait.

Az élőzenét profi zongoristáink szolgáltatják, akik kezei alól romantikus és szórakoztató dallamok egyaránt felcsendülnek. A Zongoristák Harca című, humoros-érzelmes zenei program tartalmas szórakozást kínál vendégeink számára.

Gyertyafényes vacsoránk négyfogásos menüből áll, mely előételt, levest, főételt és desszertet tartalmaz. Előételből, levesből és desszertből kétféle, főételből hatféle fogás (borjú, csirke, kacsa, hal, vegetáriánus és vegán) választható.

  • Jegy 3 fogásos vacsorával

    22.800Ft/fő
    Tartalmaz: 3 órás hajózást & 3 fogásos vacsorát & zongora műsort
  • Deluxe jegy 6 fogásos vacsorával

    28.400Ft/fő
    Tartalmaz: 3 órás hajózást & 6 fogásos vacsorát & zongora műsort

ITALCSOMAG
Alkoholos & Alkoholmentes italok
Minőségi magyar borok
(Különböző régiók boraiból pl.: Villány, Balatonfüred, Noszvaj) Gyümölcslé
Szénsavas üdítőitalok
Pezsgő
(Édes és száraz) Ásványvíz
(szénsavas és szénsavmentes)
Sör
(Staropramen, Borsodi) Kávé
Tea

Romantikus esti program zongora előadással

Gyönyörű fővárosunk, a varázslatos Budapest szemkápráztató éjszakai látványa, a csodálatos dallamok, az ínycsiklandó ételek és a professzionális, vendégközpontú személyzet mind hozzájárul a felejthetetlen élményhez. A budapesti hajós vacsora ajándéknak is kiváló választás.

Program elérhető már:

Vacsora és Zongora

11.600Ft

Jegy 3 fogásos vacsorával – 22.800 Ft / fő
Deluxe jegy 6 fogásos vacsorával – 28.400 Ft / fő
Kategóriák: ,

Leírás

Romantikus zongora program élő előadással, kellemes dallamokkal a Duna vízén, Budapest belvárosában. Töltsön el egy emlékezetes estét partnerével fedélzetünkön, ahol programunk során fővárosunk legszebb nevezetességeit érintve hajózunk át Budapesten.

Beszállás: 19.00 | Indulás: 19.30-tól | Program vége: 22:30

Indulással kapcsolatos információkat a foglalást követően visszaigazoló emailben küldjük vendégeink számára!

MINDEN ONLINE FOGLALÁS MELLÉ
AJÁNDÉK ÉLMÉNYVEZETÉSI
KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA!

Hajós vacsora ajándék
HAJÓTÚRA,
AKÁR AJÁNDÉKBA IS

Budapesti hajós vacsoránk nagyszerű születésnapi ajándék lehet, de Valentin-napi meglepetésnek is kiváló választás - az életre szóló élmény minden esetben garantált. Vegyen részt ezen a felejthetetlen élményt nyújtó programon. A tárgyak elveszhetnek, tönkremehetnek, feleslegessé válhatnak, de az átélt élmény örökre szól.

Budapest sétahajó vacsora
Budapest, hajózás, Duna

E hármas a garancia arra, hogy a nálunk eltöltött estéből ne csak a luxuskörnyezet és a professzionális kiszolgálás maradjon meg vendégeink emlékezetében. Budapesten hajózni télen-nyáron felejthetetlen élmény! Vendégeink komfortérzetét télen fűtés, nyáron légkondicionálás növeli. Vegyen részt ezen a különleges programon. Szeretettel várjuk önt is a hajónkról boldog mosollyal távozó, elégedett vendégeink több ezer főt számláló táborában.

Budapest romantikus hajós vacsora
Romantikus élmény
megfizethető áron

Romantikus vacsora program télen és nyáron! Jegyek elérhetőek italcsomaggal, ablak melletti kiemelt ülőhellyel! Programjaink az év egészében foglalhatóak! Érdeklődjön online chaten vagy írjon nekünk emailt a programmal kapcsolatos egyéb információk miatt!

TOP