Budapesti hajós vacsora a Dunán

Hajós Vacsora Élő Zongora Előadással

Ha szeretné  elegáns környezetben, zongorakíséret mellett, vízen ringatózva, lélegzetelállító panorámában
gyönyörködve elkölteni a vacsoráját, vegyen részt budapesti hajós vacsoránkon, a Dunán!

Sétahajó vacsora zongorashow

A budapesti vacsorahajó programjáról

„Budapest minekünk a világ. A Dunát mennyi híd öleli át! Fenn az égen a hold, és a sok teli bolt. Csodaszép ragyogás! Budapest, Budapest, te csodás!”

ROMANTIKUS ESTI PROGRAM BUDAPESTEN - HAJÓZÁS & VACSORA EGYBEN

Az élő zongoraműsorral kísért városnéző hajós vacsora során áthajózunk Budapest pompás fényárban úszó hídjai alatt, miközben megcsodálhatjuk gyönyörű fővárosunk Duna-parti épületeit, látványosságait.

Az élőzenét profi zongoristáink szolgáltatják, akik kezei alól romantikus és szórakoztató dallamok egyaránt felcsendülnek. A Zongoristák Harca című, humoros-érzelmes zenei program tartalmas szórakozást kínál vendégeink számára.

Gyertyafényes vacsoránk négyfogásos menüből áll, mely előételt, levest, főételt és desszertet tartalmaz. Előételből, levesből és desszertből kétféle, főételből hatféle fogás (borjú, csirke, kacsa, hal, vegetáriánus és vegán) választható.

Romantikus esti program zongora előadással

Gyönyörű fővárosunk, a varázslatos Budapest szemkápráztató éjszakai látványa, a csodálatos dallamok, az ínycsiklandó ételek és a professzionális, vendégközpontú személyzet mind hozzájárul a felejthetetlen élményhez. A budapesti hajós vacsora ajándéknak is kiváló választás.

  • 3 órás hajózás a Dunán
  • Gyertyafényes vacsora
  • Indulás: minden este 19.30 órától
  • Élő zenei műsor
  • Városnéző program, kültéri hajó résszel is!
  • 9.900 Ft/ fő-től
Hajós vacsora ajándék

HAJÓTÚRA,
AKÁR AJÁNDÉKBA IS

Budapesti hajós vacsoránk nagyszerű születésnapi ajándék lehet, de Valentin-napi meglepetésnek is kiváló választás - az életre szóló élmény minden esetben garantált. Vegyen részt ezen a felejthetetlen élményt nyújtó programon. A tárgyak elveszhetnek, tönkremehetnek, feleslegessé válhatnak, de az átélt élmény örökre szól.

Budapest sétahajó vacsora

Budapest, hajózás, Duna

E hármas a garancia arra, hogy a nálunk eltöltött estéből ne csak a luxuskörnyezet és a professzionális kiszolgálás maradjon meg vendégeink emlékezetében. Budapesten hajózni télen-nyáron felejthetetlen élmény! Vendégeink komfortérzetét télen fűtés, nyáron légkondicionálás növeli. Vegyen részt ezen a különleges programon. Szeretettel várjuk önt is a hajónkról boldog mosollyal távozó, elégedett vendégeink több ezer főt számláló táborában.

Budapest romantikus hajós vacsora

Romantikus élmény
megfizethető áron

Jegyek elérhetőek itallal már 9.900 ft / főtől, ami a kívánt vacsorától függően változik. Felnőtteknek a háromfogásos hajós vacsora ára 16.900 Ft.
További 4.900 Ft-ért italcsomag igényelhető, 3500 Ft-os költséggel pedig panoráma ablak mellett utazhatnak kedves utasaink.

TOP