Exkluzív dunai hajózás zongoraesttel és Tűzijátékkal Augusztus 20-án

Legnagyobb nemzeti ünnepünkön, Augusztus 20-án, minden évben különleges tűzijátékkal emlékezünk meg Szent Istvánról és az államalapításról. A fővárosban ilyenkor számtalan kulturális program és fesztivál közül választhatunk, a rakpart zsúfolásig telik érdeklődőkkel, akik az esti tűzijátékra kíváncsiak. Ilyenkor az ország különböző pontjairól, sőt külföldről is nagyon sokan érkeznek Budapestre, hogy a legjobb helyről nézhessék végig az ünnep látványosságát, mely évről-évre újabb és ámulatba ejtőbb show-elemeket tartalmaz.

Ha a nyüzsgő tömeg helyett inkább egy nyugodt, kellemes környezetre vágyik, ahonnan testközelből élvezheti a fényárban úszó város látványát, megtalálta a legtökéletesebb programot. Válassza a hajózást Augusztus 20-án, hogy az est legelbűvölőbb programját, a tűzijátékot is hajóról, az első sorból, egy különleges környezetből élvezhesse!

Ezen az estén exklúzív katamaránunk 18 óra 30 perckor indu, beszállás már 18:00-tól a 11-es dokkról, hogy egy garantáltan pompás és emlékezetes estét szerezzen vendégeinek.  Utunk folyamán Budapest legszebb látványt nyújtó épületei és műemlékei előtt haladunk el, majd 23 óra 30 perckor, a program végén érkezünk vissza a dokkra.

Rendezvényünkre a „vacsorajegy zongoraesttel” tartalmazza a négyfogásos étkezést, valamint egy pohár pezsgőt. Gyertyafényes hajós vacsoránkon vendégeink minden fogásnál több lehetőség közül választhatnak – ételeink készítésénél gondolunk a vegetáriánusokra, illetve a gluténérzékenyekre is.

Kövesse Ön is velünk tűzijátékot hajónkról, impozáns környezetben, élő zongoraműsor kíséretében!

Fontos Információk

A tűzijáték ideje alatt a Dunát lezárják, ezért a hajóknak a kijelölt dokkon kell kikötniük. A tűzijáték előtti kikötésre tehát 20:00 órakor kerül sor. Vendégeinket amennyiben szeretnék a a hajó elejéről és hátuljáról, valamint a belvárosi mólónkról élvezhetik a látványos programot. A tűzijáték után a program folytatódik, de a folyó lezárása miatt a hajó nem folytatja útvonalát.

Budapesti hajózás
Augusztus 20.

MI MÁS TEHETNÉ KÜLÖNLEGESEBBÉ AZ ÜNNEPET, MINT EGY DUNAI HAJÓZÁS AUGUSZTUS 20-ÁN?

Profi felszolgáló személyzetünk, az ínycsiklandó vacsora és az élő zongoraműsor mind-mind megalapozzák a kellemes hangulatot és szórakozást, melyet a főváros esti panorámája és a Duna felett pompázó fények villanása emel igazán egyedülállóvá.

Az esti tűzijáték hajónkról nézve kiváló alapja lehet egy meghitt, romantikus programnak vagy éppen egy kellemes hangulatú, barátokkal töltött estének. Ha nem szeretne lemaradni, foglalja le jegyét már most, hozza el párját, családját vagy barátait, hogy szerettei körében egy igazán nagyszerű estét tölthessenek el Augusztus 20-án, hajós vacsoránkon.

A program exkluzív jellege miatt jegyek csak korlátozott számban kaphatók!

Augusztus 20. budapesti hajózás és zongora show

58.500Ft

Tüzijáték és Vacsorás hajó program az államalapítás ünnepén! Foglaljon jegyet esti hajó járatunkra augusztus 20-án! 4 fogásos menüvel.

ÜLŐHELYEK MÁR CSAK ABLAK MELLETTI ASZTALNÁL

Az ár személyenként értendő

Kategória:

ÉTLAP

 

Előétel

Házias krémek tésztakosrába töltve, rukkolával


Leves

Magyaros gulyásleves

Édesburgonya krémleves, diós-petrezselymes pestóval és pirított mandulával


Főétel

Zöldfűszerkérges lazac steak tejszínes-parajos tagliatelle ágyon parmezánforgáccsal

Jércemellfilé füstöltpaprikás burgonyapürével és zöldségraguval

Ropogós kacsacomb kürtőskalácsba rejtett káposztás cvekedlivel és gravy szósszal

Barnasörös-gombás marharagu étcsokoládéval és házi szalvétagombóccal

Céklás rizottó pirított sárgarépa crouton és parmezánfogáccsal


Desszert

Habkönnyű, kókusztejes tápióka pohárdesszert erdei gyümölcs coulis-val

Kesudiós brownie Bourbon vanília fagylalttal

TOP