Barion Pixel
Budapesti hajózás augusztus20 zongora

Exkluzív dunai hajózás zongoraesttel és Tűzijátékkal Augusztus 20-án

Legnagyobb nemzeti ünnepünkön, Augusztus 20-án, minden évben különleges tűzijátékkal emlékezünk meg Szent Istvánról és az államalapításról. A fővárosban ilyenkor számtalan kulturális program és fesztivál közül választhatunk, a rakpart zsúfolásig telik érdeklődőkkel, akik az esti tűzijátékra kíváncsiak. Ilyenkor az ország különböző pontjairól, sőt külföldről is nagyon sokan érkeznek Budapestre, hogy a legjobb helyről nézhessék végig az ünnep látványosságát, mely évről-évre újabb és ámulatba ejtőbb show-elemeket tartalmaz.

Ha a nyüzsgő tömeg helyett inkább egy nyugodt, kellemes környezetre vágyik, ahonnan testközelből élvezheti a fényárban úszó város látványát, megtalálta a legtökéletesebb programot. Válassza a hajózást Augusztus 20-án, hogy az est legelbűvölőbb programját, a tűzijátékot is hajóról, az első sorból, egy különleges környezetből élvezhesse!

Ezen az estén luxus katamaránunk 18 óra 45 perckor indul a 11-es dokkról, hogy egy garantáltan pompás és emlékezetes estét szerezzen vendégeinek.  Utunk folyamán Budapest legszebb látványt nyújtó épületei és műemlékei előtt haladunk el, majd 22 óra 30 perckor, a program végén érkezünk vissza a dokkra.

Rendezvényünkre a „vacsorajegy zongoraesttel” tartalmazza a négyfogásos étkezést, valamint egy pohár pezsgőt, mindössze 26.900 Ft-ért. A fenti ajánlat 6600 Ft-al kiegészítve ablak melletti ülőhelyet, és ezáltal még magával ragadóbb panorámát biztosít. Gyertyafényes hajós vacsoránkon vendégeink minden fogásnál több lehetőség közül választhatnak – ételeink készítésénél gondolunk a vegetáriánusokra, illetve a gluténérzékenyekre is.

Kövesse Ön is velünk tűzijátékot hajónkról, impozáns környezetben, élő zongoraműsor kíséretében!

Budapesti hajózás tűzijáték

Budapesti hajózás
Augusztus 20.

MI MÁS TEHETNÉ KÜLÖNLEGESEBBÉ AZ ÜNNEPET, MINT EGY DUNAI HAJÓZÁS AUGUSZTUS 20-ÁN?

Profi felszolgáló személyzetünk, az ínycsiklandó vacsora és az élő zongoraműsor mind-mind megalapozzák a kellemes hangulatot és szórakozást, melyet a főváros esti panorámája és a Duna felett pompázó fények villanása emel igazán egyedülállóvá.

Az esti tűzijáték hajónkról nézve kiváló alapja lehet egy meghitt, romantikus programnak vagy éppen egy kellemes hangulatú, barátokkal töltött estének. Ha nem szeretne lemaradni, foglalja le jegyét már most, hozza el párját, családját vagy barátait, hogy szerettei körében egy igazán nagyszerű estét tölthessenek el Augusztus 20-án, hajós vacsoránkon.

A program exkluzív jellege miatt jegyek csak korlátozott számban kaphatók!

TOP