Tedd különlegessé a Szilvesztert, búcsúztasd el az óévet a Dunán!

Légy részese egy felejthetetlen és egyben különleges hajós vacsora élménynek, majd koccints a Parlament épülete előtt!

Ha szeretnél kiszakadni a főváros nyüzsgő forgatagából, de nem akarod nélkülözni Budapest csodás látványát, akkor a szilveszteri hajózás programunk neked lett kitalálva.

Tölts el egy felejthetetlen hajós vacsorát szilveszterkor a családoddal vagy barátaiddal egy első osztályú katamaránon, ami átrepít titeket az óévből az újévbe.

Legyen számotokra a szilveszter éjjel igazán emlékezetes, fogyasszatok egy ízletes vacsorát prémium kivitelben, közben gyönyörködjetek a város éjszakai fényeiben és legimpozánsabb épületeiben. Az utat az alkalomhoz illő zongoraműsor kíséri, amely még inkább varázslatossá és szórakoztatóvá teszi az óév utolsó éjszakáját.

Hajós vacsoránk szilveszterkor többféle menü lehetőséget kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb variációt.

A hajó indulásakor üdvözlő itallal kedveskedünk vendégeinknek, majd egy ínycsiklandó, változatos ételekből álló vacsorát szolgálunk fel.

Ne maradj le a mesés élményt nyújtó szilveszteri hajózásról, vásárold meg a jegyed még ma! Egy hajós vacsora szilveszterkor exkluzív és egyedülálló meglepetés lehet szeretteid számára is. Mivel jegyeink korlátozott számban elérhetőek, így foglald le most a helyeteket erre a kellemes hangulatú estére.

Romantikus hangulattal, nagyszerű fogásokkal, páratlan szórakozással várunk December 31-én 18:30-tól, a 11-es dokknál, hogy aztán együtt hajózzunk át a következő évbe!

Jegy tartalma

  • 6 órás budapesti hajózás
  • Gyertyafényes vacsora
  • Welcome koktél
  • 5 fogásos vacsora
  • Élő zongora show
  • Éjfélkor koccintós pezsgő
  • Exkluzív szilveszteri helyszín
  • Privát asztal

Extrák

  • Italcsomag (opcionális)
  • Ablak melletti ülőhely (opcionális)

Budapesti hajózás
December 31.

Gyertyafény, zongoraszó, egy ízletes vacsora a szeretteiddel, ringatózás a Dunán Budapest lenyűgöző panorámáját csodálva

– mindez megfizethető áron. Kell ennél több egy tökéletes szilveszter éjszakához?

szilveszteri hajózás 18 óra 30 perckor kezdődik, hajónk a 11-es dokkról indul. A vacsorát követően a Parlament előtt megvárjuk, hogy éjfélt üssön az óra, és egy pohár pezsgővel koccinthassunk az új esztendőre. A hajós vacsora hajnali 01:00 ér véget, a hajó ekkor érkezik vissza a 11-es dokkra.

Vendégeink többféle fogásból választhatnak, mely levesből, főételből és desszertből áll. Online foglalási rendszerünk segítségével ezek kiválasztása előzetesen kötelező

Program elérhető már:

Szilveszteri hajózás Budapesten

93.210Ft

A program kezdéskor felszoglált első két fogás fix:

1. Fogás: Amouse Bouche
2. Fogás: Füstölt kacsamell szeletek, hagymás bagett, vörösboros-szilva csusza

Szilveszteri Vacsora Jegy

Kategória:
TOP