Finom magyar lángos és korlátlan sör vagy üdítő fogyasztás a Dunán. Kiváló program családdal, baráti társasággal.

Aki először jár Budapesten annak ez a város egy igazán lenyűgöző kirándulás. Annak, aki itt él pedig a sétahajózás egy kellemes délutáni program, ahol hideg sörrel + egy klasszikus magyar lángossal lehet ringatózni a belváros vizén.

Egy jó kis Dunai hajózás – ugye, milyen jól hangzik? Sétahajózás a magyarok egyik legismertebb ételével, a lángossal, amit megspékeltünk finom sörrel – ugye, mennyivel jobban hangzik? Városnéző hajózás Budapesten, valamint ehhez tartozó plusz korlátlan sör-, illetve üdítőfogyasztással - ugye, fantasztikusan hangzik?

A budapesti sétahajózás programról

MI LEHETNE JOBB CSALÁDI KIKAPCSOLÓDÁS MINT EGY SÉTAHAJÓZÁS BUDAPEST BELVÁROSÁBAN?

A 85 perces sétahajózás során korlátlan sör- és üdítőital-fogyasztással, valamint ízletes lángossal várjuk önt és partnerét, társaságát. Éljen a lehetőséggel, jöjjön velünk hajózni a Dunára!

Ha igazán szereted a lángost és élsz-halsz a sörért, akkor ezt a programot neked és barátaidnak találták ki, hiszen sörből korlátlan mennyiség áll 85 percen keresztül rendelkezésedre, illetve lángosból a legfinomabb szeleteket fogyaszthatod el programunk során. Ajánljuk programunkat csapatépítő programként vagy legény és leánybúcsús társaságok részére.

VÁROSNÉZŐ HAJÓZÁS BUDAPESTEN, ÚGY AHOGY SEHOL MÁSHOL!

Magyarország fővárosa nem csak magyar szemmel nézve vonzó látványosság. Évről-évre egyre több külföldi turista látogat el Budapestre. A KSH adatai szerint 2018. januárjában és februárjában 519 429, fővárosi szálláshelyet igénybe vevő külföldi fordult meg hazánkban. Dunai hajózás programunkon természetesen a nem magyar nyelvű vendégek fogadására is felkészültünk.

Bátran hozza magával külföldi barátait, kollégáit is –  mutassa meg nekik kishazánk fővárosának legnevezetesebb részeit, büszkélkedjen kicsit azzal, amink van, hiszen Budapest a világ legszebb városai között van jegyezve, évente több millión látogatnak el ide más országokbók! Sétahajózás nem csupán lehetőség az ismerkedésre a várossal, de remek kikapcsolódás is, hiszen egy ital, egy lángos és egy jó beszélgetés mindenkire rá fér, akkor már miért ne egy hajón a Dunán fogyasszuk el azt?

Indulás a 11-es dokkból, érkezés ugyanide. Ne feledd: lángos, sör, Duna, Budapest! Jöjjön, fedélzetünk nyitva vár!

Sétahajó + Lángos + korlátlan sör- és üdítőital-fogyasztással

A 85 perces sétahajózás programunk tartalma: a korlátlan sör-, vagy üdítőital fogyasztás mellett 1 db ízletes lángos is jár, választható feltéttel.

Program elérhető már:

Lángos és Sör Hajókirándulás

12.480Ft

Jegy 14.000 Ft / fő
Kategória:

ELŐZETES FOGLALÁS SZÜKSÉGES

Indulással kapcsolatos információkat a foglalást követően visszaigazoló emailben küldjük vendégeink számára! Helyszín: Dokk 11, Erzsébet híd mellett

ESTI FELÁR + 1950 Ft a következő indulási időpontokban:  20:00 

TOP
Preview
Close