Pizzázzon, sörözzön, sétahajózzon a Dunán, és ossza meg az élményt!

Akár a fővárosban él, akár vidéken, bizonyára számtalanszor látta már a Dunát Budapestről. De vajon hányszor látta Budapestet a Dunáról? Na, ugye. És hogy lehet-e ezt még fokozni? Lehet, bizony!

Egy jó kis Dunai hajózás – ugye, milyen jól hangzik? Sétahajózás pizzával és sörrel – ugye, mennyivel jobban hangzik? Városnéző hajózás Budapesten pizzával, vagy választható street food fogással, plusz korlátlan sör-, illetve üdítőfogyasztással, valamint free WIFI-vel – ugye, fantasztikusan hangzik?

A budapesti sétahajózás programról

MI LEHETNE JOBB CSALÁDI KIKAPCSOLÓDÁS MINT EGY SÉTAHAJÓZÁS BUDAPEST BELVÁROSÁBAN?

A 70 perces sétahajózás során korlátlan sör- és üdítőital-fogyasztással, valamint ingyenes WIFI-kapcsolattal várjuk önt és partnerét, társaságát. Éljen a lehetőséggel, jöjjön velünk hajózni a Dunára!

Ha nem szereti a pizzát, vagy egyszerűen csak mást szeretne enni, egyéb ételek közül is választhat street food kínálatunkból, ahol megtalálható a panini (olasz szendvics), a piadina (olasz lepénykenyér), a belga gofri, a csokifondü és a hot dog is.

VÁROSNÉZŐ HAJÓZÁS BUDAPESTEN, NEM CSAK MAGYAR ANYANYELVŰEK SZÁMÁRA

Magyarország fővárosa nem csak magyar szemmel nézve vonzó látványosság. Évről-évre egyre több külföldi turista látogat el Budapestre. A KSH adatai szerint 2018. januárjában és februárjában 519 429, fővárosi szálláshelyet igénybe vevő külföldi fordult meg hazánkban. Dunai hajózás programunkon természetesen a nem magyar nyelvű vendégek fogadására is felkészültünk.

Bátran hozza magával külföldi barátait, kollégáit is –  mutassa meg nekik kishazánk fővárosának legnevezetesebb részeit, büszkélkedjen kicsit azzal, amink van, hiszen Budapest a világ legszebb városai között van jegyezve, évente több millión látogatnak el ide más országokbók! Sétahajózás nem csupán lehetőség az ismerkedésre a várossal, de remek kikapcsolódás is, hiszen egy ital, egy pizza és egy jó beszélgetés mindenkire rá fér, akkor már miért ne egy hajón a Dunán fogyasszuk el azt?

Indulás a 11-es dokkból, érkezés ugyanide. Ne feledje: pizza, sör, Duna, Budapest! Jöjjön, várjuk önt is!

hajókirándulás
Sétahajó Pizza Budapest

Sétahajózás korlátlan sör- és üdítőital-fogyasztással

A 70 perces sétahajózás programunk tartalma: a korlátlan sör-, vagy üdítőital fogyasztás mellett 1 db 26 cm-es pizza is, választható feltéttel (hawaii, magyaros, szalámis, sonkás-kukoricás, 4sajtos).

Program elérhető már:

Pizza és Sör Hajókirándulás

12.200Ft

Jegy 4 sajtos pizzával – 12.200 Ft / fő
Jegy hawaii pizzával – 12.200 Ft / fő
Jegy szalámis pizzával – 12.200 Ft / fő
Jegy sonkás kukoricás pizzával – 12.200 Ft / fő
Jegy magyaros pizzával – 12.200 Ft / fő
Kategória:

Indulás: 15:00* | 17:00* | 19:00 | 21:00  ELŐZETES FOGLALÁS SZÜKSÉGES

* jelölt kizárólag Péntek-Szombat-Vasárnap

Indulással kapcsolatos információkat a foglalást követően visszaigazoló emailben küldjük vendégeink számára! Helyszín: Dokk 11, Erzsébet híd mellett

TOP