Pizzázzon, sörözzön, sétahajózzon a Dunán, és ossza meg az élményt!

Akár a fővárosban él, akár vidéken, bizonyára számtalanszor látta már a Dunát Budapestről. De vajon hányszor látta Budapestet a Dunáról? Na, ugye. És hogy lehet-e ezt még fokozni? Lehet, bizony!

Egy jó kis Dunai hajózás – ugye, milyen jól hangzik? Sétahajózás pizzával és sörrel – ugye, mennyivel jobban hangzik? Városnéző hajózás Budapesten több opcióból választható pizzával, valamint ehhez tartozó plusz korlátlan sör-, illetve üdítőfogyasztással - ugye, fantasztikusan hangzik?

A budapesti sétahajózás programról

MI LEHETNE JOBB CSALÁDI KIKAPCSOLÓDÁS MINT EGY SÉTAHAJÓZÁS BUDAPEST BELVÁROSÁBAN?

A 80 perces sétahajózás során korlátlan sör- és üdítőital-fogyasztással, valamint ízletes pizzával várjuk önt és partnerét, társaságát. Éljen a lehetőséggel, jöjjön velünk hajózni a Dunára!

Ha igazán szereted a pizzát és élsz-halsz a sörért, akkor ezt a programot neked és barátaidnak találták ki, hiszen sörből korlátlan mennyiség áll 80 percen keresztül rendelkezésedre, illetve pizzával a legfinomabb szeleteket fogyaszthatod el programunk során. Ajánljuk programunkat csapatépítő programként vagy legény és leánybúcsús társaságok részére.

VÁROSNÉZŐ HAJÓZÁS BUDAPESTEN, ÚGY AHOGY SEHOL MÁSHOL!

Magyarország fővárosa nem csak magyar szemmel nézve vonzó látványosság. Évről-évre egyre több külföldi turista látogat el Budapestre. A KSH adatai szerint 2018. januárjában és februárjában 519 429, fővárosi szálláshelyet igénybe vevő külföldi fordult meg hazánkban. Dunai hajózás programunkon természetesen a nem magyar nyelvű vendégek fogadására is felkészültünk.

Bátran hozza magával külföldi barátait, kollégáit is –  mutassa meg nekik kishazánk fővárosának legnevezetesebb részeit, büszkélkedjen kicsit azzal, amink van, hiszen Budapest a világ legszebb városai között van jegyezve, évente több millión látogatnak el ide más országokbók! Sétahajózás nem csupán lehetőség az ismerkedésre a várossal, de remek kikapcsolódás is, hiszen egy ital, egy pizza és egy jó beszélgetés mindenkire rá fér, akkor már miért ne egy hajón a Dunán fogyasszuk el azt?

Indulás a 11-es dokkból, érkezés ugyanide. Ne feledd: pizza, sör, Duna, Budapest! Jöjjön, fedélzetünk nyitva vár!

Sétahajózás korlátlan sör- és üdítőital-fogyasztással

A 80 perces sétahajózás programunk tartalma: a korlátlan sör-, vagy üdítőital fogyasztás mellett 1 db 26 cm-es pizza is, választható feltéttel (hawaii, magyaros, szalámis, sonkás-kukoricás, 4sajtos).

Program elérhető már:

Pizza és Sör Hajókirándulás

16.800Ft

Jegy 4 sajtos pizzával – 16.800 Ft / fő
Jegy hawaii pizzával – 16.800 Ft / fő
Jegy szalámis pizzával – 16.800 Ft / fő
Jegy sonkás kukoricás pizzával – 16.800 Ft / fő
Jegy magyaros pizzával – 16.800 Ft / fő
Kategória:

ELŐZETES FOGLALÁS SZÜKSÉGES

Indulással kapcsolatos információkat a foglalást követően visszaigazoló emailben küldjük vendégeink számára! Helyszín: Dokk 11, Erzsébet híd mellett

ESTI FELÁR + 1600Ft/fő minden 18:45 után induló járatra. 

TOP
Preview
Close