Pizzázzon, sörözzön, sétahajózzon a Dunán, és ossza meg az élményt!

Akár a fővárosban él, akár vidéken, bizonyára számtalanszor látta már a Dunát Budapestről. De vajon hányszor látta Budapestet a Dunáról? Na, ugye. És hogy lehet-e ezt még fokozni? Lehet, bizony!

Egy jó kis Dunai hajózás – ugye, milyen jól hangzik? Sétahajózás pizzával és sörrel – ugye, mennyivel jobban hangzik? Városnéző hajózás Budapesten pizzával, vagy választható street food fogással, plusz korlátlan sör-, illetve üdítőfogyasztással, valamint free WIFI-vel – ugye, fantasztikusan hangzik?

A budapesti sétahajózás programról

MI LEHETNE JOBB CSALÁDI KIKAPCSOLÓDÁS MINT EGY SÉTAHAJÓZÁS BUDAPEST BELVÁROSÁBAN?

A 75 perces sétahajózás során korlátlan sör- és üdítőital-fogyasztással, valamint ingyenes WIFI-kapcsolattal várjuk önt és partnerét, társaságát. Éljen a lehetőséggel, jöjjön velünk hajózni a Dunára!

Ha nem szereti a pizzát, vagy egyszerűen csak mást szeretne enni, egyéb ételek közül is választhat street food kínálatunkból, ahol megtalálható a panini (olasz szendvics), a piadina (olasz lepénykenyér), a belga gofri, a csokifondü és a hot dog is.

VÁROSNÉZŐ HAJÓZÁS BUDAPESTEN, NEM CSAK MAGYAR ANYANYELVŰEK SZÁMÁRA

Magyarország fővárosa nem csak magyar szemmel nézve vonzó látványosság. Évről-évre egyre több külföldi turista látogat el Budapestre. A KSH adatai szerint 2018. januárjában és februárjában 519 429, fővárosi szálláshelyet igénybe vevő külföldi fordult meg hazánkban. Dunai hajózás programunkon természetesen a nem magyar nyelvű vendégek fogadására is felkészültünk.

Bátran hozza magával külföldi barátait, kollégáit is – audio guide szolgáltatásunk a magyar nyelven kívül további 10 nyelven elérhető: angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, kínai, lengyel, török, izraeli.

Indulás a 11-es dokkból, érkezés ugyanide. Ne feledje: pizza, sör, Duna, Budapest! Jöjjön, várjuk önt is!

Sétahajó Pizza Budapest

Sétahajózás korlátlan sör- és üdítőital-fogyasztással

A 75 perces sétahajózás programunkra a jegyár 9900 Ft/fő, mely ár – a korlátlan sör-, vagy üdítőital fogyasztás mellett – tartalmaz 1 db 26 cm-es pizzát is, választható feltéttel (hawaii, magyaros, szalámis, sonkás-kukoricás, Margaritha).

TOP