Naplemente - Koktél - Hajózás

70 perc kikapcsolódás a Dunán

Legyen 70 percre fővárosunk turistája!
Koktél Hajó programunk tökéletes kikapcsolódási lehetőség családdal és barátokkal, akár hétköznap délután, akár hétvégén!

Koktél Hajó Budapest

Hova menjünk? Mit csináljunk? Ismerősek a kérdések? Lazulás, kikapcsolódás, hűsülés egy hajó fedélzetén, nem hangzik rosszul! Csatlakozz 70 perces programunkhoz, fogyassz 3 koktélt kedvedre és kapcsolódj ki családoddal, barátaiddal úgy, ahogy korábban még nem.

Budapest nem csupán a turisták paradicsoma, de a mienk, magyaroké is, hiszen számos attrakció van, ami még felfedezésre vár! Programunk során nem csupán a kikapcsolódás garantált, de a város legszebb részeit nézheted meg olyan szemszögből, ahogyan korábban sohasem.

Vendégeid érkeztek külföldről? Meglepnéd őket valami nagyon hazaival? Nem probléma, gyere el fedélzetünkre és garantáljuk, hogy olyat mutatunk, ami egy életre szóló emlék lesz számukra.

Foglalj helyet programunkra, légy te magad is turista egy rövid időre fővárosunkban!

Program elérhető már:

Koktél Hajó Budapest

12.480Ft

Hűsítő koktélok Budapest legszebb panorámájával, 70 perces sétahajós program kíséretében! Érkezés 15 perccel az indulást megelőzően ajánlott!

Jegy 12.480 Ft / fő
Kategória:

ELŐZETES FOGLALÁS SZÜKSÉGES!

Indulással kapcsolatos információkat a foglalást követően visszaigazoló emailben küldjük vendégeink számára! Indulás helye: Dokk 11 Erzsébet híd mellől.

Budapest sétahajó vacsora

HAJÓTÚRA,
AKÁR AJÁNDÉKBA IS

Lepje meg kedvesét, családját
egy városnéző hajókirándulással Budapesten.

Születésnapra, évfordulóra, Valentin-napra, különleges alkalmakra kitűnő ajándék, felejthetetlen emlék. Fedezzék fel együtt a szimpla almaságában is egzotikus gyümölcsöt, gyönyörű fővárosunkat, Budapestet!

Budapest hajós vacsora látnivalók

Mi az amit
érdemes megnézni

A Magyar Parlament vagy ahogyan mi hívjuk Országház, amely helyet ad az országgyűlési választásoknak és már több mint 100 esztendeje, egész pontosan 1896-tól díszíti és népszerűsíti Magyarországot. Amennyiben szeretné felfedezni Budapest fantasztikus történelmi városát és megcsodálni annak legszebb részeit, foglajon Budapesti Hajós városnéző programunkra, amely 70 percen angol nyelven elérhető audio-guide rendszer segítségével tájékoztatja a vendégeket az aktuális látnivalókról.

Budapest romantikus hajós vacsora

Luxusélmény
megfizethető áron

Sétahajó jegyáraink felnőtteknek 3600 Ft,
gyermekeknek (4éves korig díjmentes)
A hajó fedélzetén büfé elérhető, ahol akár street-food opciókat, vagy pizzát is lehet rendelni.
Minden megvásárolt jegy 48 órán át felhasználható, ami azt jelenti,hogy nem csak nappal, amikor minden tökéletesen látszik és kivehető a városból, hanem a hangulatos esti világításban is megcsodálhatják Európa legszebb városát.

TOP
Preview
Close