Rendezvényhajó

Ünnepeljen exklúzív helyszínen

Esküvők - Születésnapok - Évfordulók - Zártkörű műsorok - Céges Események

Rendezvényhajót keresel?

Felmerült az ötlet bennetek, hogy mi lenne ha hajón ünnepelnétek?

Nagyon okos gondolat! Számos multinacionális cég vagy fiatal párok döntenek úgy, hogy hajót választanak eseményük helyszínéül! Nem ördögtől való gondolat, hiszen számos előnnyel rendelkezik egy hajós esemény, azontúl, hogy szuper exkluzív környezetet kapnak a vendégek, hiszen a környezet bármikor változtatható.

Amennyiben szeretnének kis létszámú 10-20 fős, esetleg 100 fő feletti rendezvényt hajón tartani, ne habozzanak! Forduljanak bizalommal hozzánk és segítünk az esemény helyszínének kiválasztásában, amennyiben a hajó mellett döntöttek!

Szervező csapatunk vállal szervezést is, így ha hiány volna ezen a téren, forduljon bizalommal hozzánk, hiszen mi tudjunk a legjobban mitől lesz egy esemény igazán maradandó a fedélzeten!

Rendezvényhajó Budapesten

Mit érdemes tudni a hajóbérlésről?

Hajót többféleképpen lehetséges bérelni.

1.) Először van lehetőség privát, elkülönített, összetölt asztalokra menetrendszerinti járatokon. Ez egy viszonylag fix megoldás, hisz a program indulása kötött, a fedélzeten más vendégek is helyet foglalnak. Viszont gazdaságos megoldást jelenthet kisebb céges vagy családi összejövetelek alkalmával.

2.) Hajóink méretüket nézve is változatosak, felépítésük pedig minden esetben más. Vannak több és egy szintes bérelhető rendezvény hajók. Azok, amelyek többszinten rendelkeznek, van lehetőség privát emelet vagy földszint bérlésre. Ilyenkor a fedélzeten szintén vannak más utasok, ám az adott szint teljesmértékben privát. Esküvők és 50 fős létszám alatti egyéb céges események kapcsán kiváló választás, hiszen menetrend szerinti járatokon maximálisan lehet élvezni a privát teret.

3.) Teljes hajó bérlés, 50 főtől már ajánlott ennek az opciónak a választása, hiszen vagy a két szintens hajó legnagyobb területén lehet privát részt elkülöníteni, ámde 50 fő felett már célszerű egyedi menetrendet igénybe venni, hiszen ebben az eseben nem szükséges senkihez sem alkalmazkodni, fedélzetünk személyzete és bérelhető hajóink kizárólag a csoport igényeit elégítik ki.

Kérje ajánlatunkat!

Munkatársaink 24-48 munkaórán belül felmérik az esemény paramétereit és elküldik egyedi ajánlatunkat! Köszönjük a türelmét!

TOP