Sétahajózás Budapesten

70 percnyi kényelem a Dunán

Nyerjen betekintést gyönyörű fővárosunk történelmébe és kultúrájába!
Készítsen fantasztikus fotókat a Duna-parti látványosságokról, és kóstolja meg ízletes street food ételeinket
– vegyen részt hajótúránkon, Budapesten! Fedélzetre lépéskor ajándék welcome ital!

Menetrend változás November 16 - December 10.

16:30 | 18:00 | 19:30 körök helyett indulás 17:00 & 19:00-tól

amennyiben ezeken a járatokon szeretnének résztvenni, kérjük keressenek minket info@vacsorahajo.hu címen. A 17:00 | 19:00 induló járataink 85 percesek.

A budapesti hajótúra programról

Exklúzív városnéző hajókirándulás akár családdal, barátokkal! Lepje meg magát és szeretteit egy fantasztikus, életre szóló élménnyel. Egyedi tervezésű sétahajónk különleges útra csábítja mindazokat, akik egy kiskalandorkodásra vágynak, akár hétköznap vagy hétvégén. Hajókirándulásunk során nem csupán a legszebb nevezetességek csodálhatók meg, de egy pohár üdítő vagy sör mellett vidám perceket ígérünk látogatóinknak.

Budapest turisztikai szempontból London, Isztambul, Párizs, Róma és Barcelona után a hatodik legnépszerűbb európai város. Nem véletlen, hogy évente milliók döntenek úgy, hogy ezt a várost választják uticélul.

„Budapest gránátalma. Gránát, mert hétvégente robban, alma, mert sötétbordós piros hangulatú, és egy szimpla almaságában is egzotikus gyümölcs.” - Kemény Zsófi

Szeretnéd e sötétbordós piros hangulatú, egzotikus gyümölcsöt a Dunán ringatózva felfedezni? Szeretnéd nappali fényben, a naplementében vagy az esti órákban, kivilágítva megcsodálni hazánk fővárosát? Szeretnéd megörökíteni a pillanatot?

Ha megéheztek, akár pizza programot is választhattok, ahol töb fajta pizzából lehet csemegézni, valamint a büfé kínálatból megannyi édes és sós nassolnivaló áll látogatóink rendelkezésére.

Gyertek el, és nézzétek meg a Duna közepéről Budát és Pestet!

A 70 perces városnéző programunkon egyaránt lesz idő élvezni és megörökíteni a fantasztikus pillanatokat. Budapest rengeteg csodás fotótémát kínál, a Dunáról szemlélve pedig különösen egyedi felvételek készíthetők nyitott teraszos hajónkról.

EGYEDI PANORÁMA A DUNÁRÓL!

A magyar fővárost, Budapestet gyakran emlegetjük "Kelet-Párizsa" néven is, hisz építészeti és kulturális megjelenésben sokszor emlékeztethet minket a francia fővárosra.

Látnivalókban Budapest is bővelkedik, így aki ide érkezik nem fog unatkozni, ha jól megtervezett napirenddel készül a város bejárása. Minden járatunkon 5 nyelven elérhető audio-guide idegenvezetés érhető el (angol, német, magyar, olasz, spanyol)!

Program elérhető már:

Sétahajózás Budapest

4.680Ft

Esti sétahajós programrunkra felárat számítunk fel! (18.00 után)

Jegy 4680 Ft/fő
Kategória:

HAJÓTÚRA,
AKÁR AJÁNDÉKBA IS

Lepje meg kedvesét, családját
egy városnéző hajókirándulással Budapesten.

Születésnapra, évfordulóra, Valentin-napra, különleges alkalmakra kitűnő ajándék, felejthetetlen emlék. Fedezzék fel csodálatos programunkkal a gyönyörű fővárosunkat, Budapestet, amelyet előszeretettel választanak számos országból a hozzánk látogatók fő úticélul. Programunk Hop-on/Hop-off rendszerben működik, tehát lehetőség van a több megállóhelyen fel-és leszállni.

Mi az amit
érdemes megnézni

A Magyar Parlament vagy ahogyan mi hívjuk Országház, amely helyet ad az országgyűlési választásoknak és már több mint 100 esztendeje, egész pontosan 1896-tól díszíti és népszerűsíti Magyarországot. Amennyiben szeretné felfedezni Budapest fantasztikus történelmi városát és megcsodálni annak legszebb részeit, foglajon Budapesti Hajós városnéző programunkra, amely 70 percen keresztül csodálható meg a belváros legszebb nevezetességeit és segít körbe kalandozni a Dunán.

Pihentető sélmény
megfizethető áron

Jegyáraink több opcióval eléhetők, akár nappali vagy esti programjainkra
gyermekeknek (4 éves korig) díjmentes,
A hajó fedélzetén büfé elérhető, ahol finom falatokat, üdítőket, édességet és sós rágcsálnivalókat fogyaszthatnak vendégeink. Csatlakozzon programunkhoz, akár napközben, akár este, hisz programunk az aktuális menetrendek szerint, akár minden nap elérhető. Online foglalás esetén weboldalunk elektronikus jegyet küld, amely a helyszínen kell bemutatni.

Budapest Sétahajó Útvonal

Városnéző sétahajók az év minden szakában elérhetők, viszont változó menetrenddel közlekedik! Az aktuális menetrendet weboldalunkon folyamatosan frissítjük! A budapesti sétahajó jegy foglalást követően weboldalunk automatikusan generál letölthető pdf formátumban jegyet, amelyet utasainknak az indulás előtt a 11-es dokk kikötőben kell bemutatni, akár digitális, akár nyomtatott formátumban!

1. Indulás előtt érkezés minimum 15-20 perccel ajánlott a kikötőben, amely közvetlenül az Erzsébet híd mellett található. A hajó innnen elindulva a Margit-híd irányába halad közvetlenül a Magyar Parlament épülete és fontosabb nevezetességek mellett.

2. A Margit hídat elérve, de még a Margitsziget előtt a hajó iránytvált és a budai oldalon közlekedve halad, itt egyedi szemszögből csodálhatják meg utasaink a Budai vár, a Halászbástya, Mátyás templom, Rudasfürdő épületeit, majd a Gellért fürdőt elhagyva a hajó ismét irányvált és a pesti oldalon folytatja a Bálna épületét érintve útvonalát, ezt követően a Vásárcsarnokot elhagyva érkezik meg az utazás végállomására az Erzsébet híd alatti Silverline Cruises kikötőbe.

TOP
Preview
Close