Hajókirándulás Budapesten

75 percnyi luxus a Dunán

Nyerjen betekintést gyönyörű fővárosunk történelmébe és kultúrájába!
Készítsen fantasztikus fotókat a Duna-parti látványosságokról, és kóstolja meg ízletes street food ételeinket
– vegyen részt hajótúránkon, Budapesten!

Sétahajó vacsora Budapest

A budapesti hajótúra programról

Luxus városnéző hajókirándulásra invitáljuk Önt és partnerét, családját, barátait. Lepje meg magát és szeretteit egy fantasztikus, életre szóló élménnyel. Jöjjenek a 11-es kikötő 11-es dokkjához, és szálljanak fel egyedi tervezésű, különleges megjelenésű sétahajónkra, hogy részt vehessenek egy fantasztikus hajókiránduláson, Budapesten.

Tudtad, hogy Budapest, turizmus szempontjából, London, Isztambul, Párizs, Róma és Barcelona után a hatodik legnépszerűbb európai város?

„Budapest gránátalma. Gránát, mert hétvégente robban, alma, mert sötétbordós piros hangulatú, és egy szimpla almaságában is egzotikus gyümölcs.” - Kemény Zsófi

Szeretnéd e sötétbordós piros hangulatú, egzotikus gyümölcsöt a Dunán ringatózva felfedezni? Szeretnéd nappali fényben, a naplementében vagy az esti órákban, kivilágítva megcsodálni hazánk fővárosát? Szeretnéd megörökíteni a pillanatot?

Audio guide szolgáltatásunk 11 nyelven (magyar, angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, kínai, lengyel, török, izraeli) elérhető, így nyugodtan magaddal hozhatod külföldi hallgatótársaidat, kollégáidat is.
Ha megéheztek, a következő street food ételeink közül válogathattok kedvetekre: panini (BBQ sertés, görög csirkés, mortadella classic, pármai sonkás), piadina (Caprese sajtos, négysajtos, sonkás), belga gofri, csoki fondű és hot dog.

Gyertek el, és nézzétek meg a Duna közepéről Budát és Pestet!

A 75 perces városnéző programunkon egyaránt lesz idő élvezni és megörökíteni a fantasztikus pillanatokat. Budapest rengeteg csodás fotótémát kínál, a Dunáról szemlélve pedig különösen egyedi felvételek készíthetők nyitott teraszos hajónkról.

BUDAPEST A DUNÁRÓL!

A magyar fővárost, Budapestet gyakran emlegetjük "Kelet-Párizsa" néven is, hisz építészeti és kulturális megjelenésben sokszor emlékeztethet minket a francia fővárosra.

Látnivalókban Budapest is bővelkedik, így aki ide érkezik nem fog unatkozni, ha jól megtervezett napirenddel készül a város bejárása.

Budapest sétahajó vacsora

HAJÓTÚRA,
AKÁR AJÁNDÉKBA IS

Lepje meg kedvesét, családját
egy városnéző hajókirándulással Budapesten.

Születésnapra, évfordulóra, Valentin-napra, különleges alkalmakra kitűnő ajándék, felejthetetlen emlék. Fedezzék fel együtt a szimpla almaságában is egzotikus gyümölcsöt, gyönyörű fővárosunkat, Budapestet!

Budapest hajós vacsora látnivalók

Mi az amit
érdemes megnézni

A Magyar Parlament vagy ahogyan mi hívjuk Országház, amely helyet ad az országgyűlési választásoknak és már több mint 100 esztendeje, egész pontosan 1896-tól díszíti és népszerűsíti Magyarországot. Amennyiben szeretné felfedezni Budapest fantasztikus történelmi városát és megcsodálni annak legszebb részeit, foglajon Budapesti Hajós városnéző programunkra, amely 75 percen keresztül 11 nyelven elérhető audio-guide rendszer segítségével tájékoztatja a vendégeket az aktuális látnivalókról.

Budapest romantikus hajós vacsora

Luxusélmény
megfizethető áron

Jegyáraink felnőtteknek 3900 Ft,
gyermekeknek (5-10 éves korig) 3000 Ft.
A hajó fedélzetén büfé elérhető, ahol akár street-food opciókat, vagy pizzát is lehet rendelni.
A program alapára 3900 Ft/fő felnőtteknek, illetve gyermek jeggyel 3000 Ft/ fő. Minden megvásárolt jegy 48 órán át felhasználható, ami azt jelenti,hogy nem csak nappal, amikor minden tökéletesen látszik és kivehető a városból, hanem a hangulatos esti világításban is megcsodálhatják Európa legszebb városát.

TOP