Rendezvényhajó – A tökéletes esküvői helyszín

Álmaid esküvőjére készülsz, de még bizonytalan vagy a helyszínt illetően? Ebben a cikkben segítünk megtalálni az ifjú pár és a család számára is a legideálisabb színhelyet a boldogító igen kimondásához.

Ma már az ország megannyi pontján találhatunk kedves és megfelelő környezetet a polgári szertartás megtartásához, ám fontos figyelembe venni a vendégek és a páros preferenciáját is. A tökéletes esküvői helyszín kiválasztása elsődleges szempont az esküvő tervezésénél, hiszen ez adja meg a keretét az ifjú pár egyesülésének. Az álom helyszínek hamar elkelnek, így az esküvői előkészületeket ezért érdemes már 1 évvel a tervezett dátum előtt megkezdeni. A szervezés első pillére tehát a környezet kiválasztása, melyet számos tényező mentén kategorizálhatunk. Egyrészt döntenünk kell arról, hogy belföld vagy külföld; város vagy vidék; vízpart vagy természet; hotel vagy étterem; szűk körű vagy többszáz fős. Másrészt meg kell határoznunk az álomhelyszín stílusát: klasszikus-romantikus; rusztikus; elegáns; stb.

 

Esküvő vízparton

Ha kedvelitek a fővárost, a vízpart közelségét, illetve vendégeitek többsége is a fővárosból kerül ki, úgy szerencsés lehet egy rendezvényhajó választása, mely a csodálatos dunai panorámával biztosan elkápráztatja majd a vendégsereget és ideális helyszín az igenek kimondásához.

A rendezvényhajó remek választás lehet kisebb, 10-20 fős szűk körű családi esküvő vagy 100 fő feletti nagyobb szertartás esetén is. A helyszín pompáját emeli a választható élőzene, mely még emlékezetesebbé teheti a bevonulást, a gyűrűhúzást vagy akár a szülőköszöntőt is.

A polgári szertartás mellett a lagzi egészének megtartásához megfelelő helyszínt biztosít a rendezvényhajó, ahol az ínycsiklandó fogások kínálatából álló kellemes vacsora közben gyönyörködhetünk Budapest látnivalóiban, például a szépséges Várkert Bazárban. Az exkluzív környezetnek köszönhetően erre a látványra még sok év múlva is jó lesz visszaemlékezni.

A Vacsorahajó csapata örömmel segít az esküvői rendezvényhajó dekorációjának megálmodásától kezdve a fogások kitalálásán át egészen a program, valamint a pontos menetrend kidolgozásáig.

Az esküvői köszönőajándék kiválasztásához ezen az oldalon számos figyelmes ötletet találtok, legyen szó gasztronómiáról, dísztárgyakról, kozmetikumokról vagy prémium termékekről.

Esküvői autó választásához a Weddingcar csapatát ajánljuk, akik széles választékban kínálnak retro modelleket a nagy napra felvezető autóként vagy kreatív fotózáshoz.

rendezvényhajó

Hogyan zajlik a gyakorlatban a szertartás a rendezvényhajón?

Igyekszünk megismerni az ifjú pár preferenciáit és szokásait és ahhoz igazodva ajánlunk díszítést, programokat, valamint fogásokat. Az ételkínálatot előzetes kóstoltatást követően együtt választjuk ki. A zene ízléshez és a pontos menetrendhez illeszkedően határozzuk meg az aznapi élőzenei válogatást. A dekorációhoz és a köszönetajándékok kiválasztásához számos megbízható szolgáltatót tudunk ajánlani.

 

Egy dunai rendezvényhajó megfelelő választás lehet egy romantikus esküvő megtartásához. A Vacsorahajó a létszámtól függően és az ifjú pár igényeire szabottan egyedi csomagokat kínál. A részletekért kérj egyedi ajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük