Koktélhajózás és még 4 szórakoztató program, amit ki kell próbálnod barátaiddal!

Találkozni szeretnél a barátaiddal, de nincs programötleted? Búcsút mondanál a törzshelyeknek és ezen a nyáron egészen új helyeket fedeznél fel? A barátokkal való kikapcsolódásnak számos módja létezik, kezdve a benti programokkal, a közeli helyek felfedezésén át egészen a nagyobb utazások szervezéséig. Összegyűjtöttünk pár ötletet, amelyeket kipróbálva biztosan jól fogtok szórakozni legyen szó lányos vagy akár fiús társaságról, legyen az benti program, vagy akár koktélhajózás.

  1. Vacsora másképp

Ha szeretitek a kulináris élményeket, keresitek az új ízeket és otthonosan mozogtok a konyhában, akkor rendezzetek vacsora estet otthon. Az estnek legyen egy előre meghatározott témája, vagyis válasszatok ki egy tájegységet/országot, melynek a hagyományos fogásait elkészítitek. Ehhez előre írjátok össze a hozzávalókat és mindenki hozzon magával egy-egy alapanyagot, majd közösen alkossátok meg az ételeket. Hidd el, a barátokkal a közös főzés garantáltan szórakoztató lesz!

Ha nem áll rendelkezésetekre nagyobb lakás/ház, ahol ezeket az étkeket elkészíthetitek, akkor nézzetek körül az interneten, már számos csapatépítő főző program áll rendelkezésre vidéken és Budapesten egyaránt. Ezeken a helyszíneken tapasztalt szakácsok segítenek, hogy biztosan ínycsiklandó eredmény szülessen.

  1. Pinterest házibuli

A listánkon szereplő második ötlet egy abszolút benti program, mely jól jöhet esős napokon is. Ismerősek még az általános iskolai technika órák? Bizonyára akad a társaságban olyan, aki követi a Pinteresten valamelyik DYI projektet. Ha szerettek kézműveskedni, barkácsolni, készítsétek el valamelyikőtök kedvencét. Ez lehet egy szép dísztárgy vagy használati tárgya, netalán valamelyik közös barátotoknak szánt ajándék.

  1. Koktélhajózás a Dunán

Valószínűleg sokaknak ismerős lehet az érzés, amikor egy péntek vagy szombat estéhez keresünk megfelelő helyszínt, de a szimpatikus helyeken már mind teltház van. Ha szeretnétek elkerülni a tömeget és szívesen fogyasztanátok koktélokat impozáns környezetben dunai panorámával, akkor a koktélhajózás nektek való. A 70 perces sétahajózás közben 3 különböző koktélt kóstolhattok meg a színes itallap választékából, miközben gyönyörködhettek a főváros és a naplemente szépségeiben. Érdemes előre biztosítani helyeteket a vacsorahajón, ugyanis a dunai sétahajózás egy méltán népszerű program a baráti társaságok körében.

koktélhajózás

  1. Piknik Provenceban

Pár napos közös nyaralást terveztek a haverokkal? Utazzatok el Provenceba, ahol megtapasztalhatjátok az igazi francia vidéki élet összetevőit. Látogassátok meg a hegyi falvakat, másszátok meg a híres Mount Ventoux-t, melyről nagyszerű kilátás nyílik a környező vidékre és ismerjétek meg az ottani embereket, ételeket és kultúrát! Töltsetek egy kis időt a természetben, piknikezzetek egy borászatnál vagy a levendulaföldeken. Számos társaság kínál szerevezett utakat erre a vidékre. A jó hangulatú piknik kötelező eleme egy jól felszerelt piknik kosár! A Frankó Otthonnál többféle méretből választhatsz.

  1. Horgászat a ráckevei dunán

Amellett, hogy a horgászat egy közös hobbitok is lehet, segít ellazulni és számos olyan dolgot tanulhatsz meg önmagadról és barátaidról, amit eddig nem is sejtettél. A horog felszerelése, a bot megfelelő tartása, a halak kifogása, sőt még a horgászcsónak irányba tartása sem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre látszik. A ráckevei duna ágon kellemes és nyugodt környezetben próbálhatjátok ki ezt a sportágat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük