Sörhajózás, avagy a tökéletes apák napi program!

Idén június 19-én lesz az apák napja. Az anyák napja mellett a világon több országban is ünneplik az apák napját, hiszen családon belüli szerepük ugyanolyan fontos és elvitathatatlan, mint az édesanyáké. Mégis minden évben nagy fejtörést okoz, hogy mivel lepjük meg édesapánkat ezen a jeles napon. Ha a megszokott barkács, elektronikai, ruházati és egyéb ilyenkor felmerülő ajándékoknál többet, jobbat, szebbet szeretnél ajándékozni édesapádnak, akkor válasz egy igazán különleges programot.

Hova menjetek? Mit csináljatok együtt? Mi az, ami tetszene édesapádnak? A minőségi idő eltöltésére minden szülőnek és gyermeknek szüksége van még akkor is, ha már felnőttünk. Mikor töltöttek el utoljára egy remek napot együtt? Mikor tartottatok utoljára apa-fia-lánya napot? Ajánlatunk kiváló alkalmat biztosít a közös élmények gyarapítására! Sörhajózásra fel!

 

Családi kiruccanás: sétahajózás a Dunán vacsorával

Apukád számára biztosan különleges meglepetést jelent majd egy közös vacsorával egybekötött hajókázás a Dunán, mely során átbeszélhetitek a mindennapok történéseit és klasszikus sörök, valamint ízletes pizza társaságában csodálhatjátok a Duna és a főváros szépségeit. A 70 perces hajóút alatt érintjük többek között a festői Halászbástyát, a Budai várnegyedet, egy új oldaláról tekintjük meg a Szabadság-szobrot és a Gellért-gyógyfürdőt. A keleti oldalon pedig megpillanthatjuk a monumentális Országházat, a turisták körében méltán híres Vásárcsarnokot, a Nemzeti Színházat és még sok más látványosságát Budapestnek.

Ha a sörhajózás során sör és/vagy a pizza nem éppen a kedvencetek, választhattok igényes street food fogásokból, illetve korlátlan üdítőkínálatból. Biztosak vagyunk benne, hogy vidéki és budapesti lakosnak egyaránt újdonságot jelent a Dunán való hajókázás, hiszen teljesen más oldaláról elevenednek meg ilyenkor az épületek. Az idő a vacsorahajón lelassul és olyan dolgok is elénk tárulnak, melyek a rohanó hétköznapok során nem tűnnek fel a mesés fővárosban. Jut idő a hosszabb, elmélyültebb beszélgetésekre, a lazításra.

koktél hajó

 

A sörhajózás nem a Ti műfajotok?

Elbűvöl a dunai panoráma, de édesapáddal inkább amolyan iszogatós, hűsülős programon vennétek részt? Ez esetben a koktél hajózást nektek találtuk ki. Fogyasszatok 3 szabadon választott koktélt és közben élvezzétek a hajó enyhe hullámzását, a kellemes társaságot. Foglalj helyet programunkra!

Szeretnétek még komplexebbé tenni a programot? Pattanjatok e-rollerre vagy válasszatok segway túrát az E-magine Tours-tól. A hűsítő koktélok garantáltan jól esnek majd egy kis mozgás után.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük