Naplemente - Koktél - Hajózás

80 perc kikapcsolódás a Dunán

Legyen fővárosunk turistája!
Koktél Hajó programunk tökéletes kikapcsolódási lehetőség családdal és barátokkal, akár hétköznap délután, akár hétvégén!

Koktél Hajó Budapest

Hova menjünk? Mit csináljunk? Ismerősek a kérdések? Lazulás, kikapcsolódás, hűsülés egy hajó fedélzetén, nem hangzik rosszul! Csatlakozz 80 perces programunkhoz, fogyassz 3 koktélt kedvedre és kapcsolódj ki családoddal, barátaiddal úgy, ahogy korábban még nem.

Budapest nem csupán a turisták paradicsoma, de a mienk, magyaroké is, hiszen számos attrakció van, ami még felfedezésre vár! Programunk során nem csupán a kikapcsolódás garantált, de a város legszebb részeit nézheted meg olyan szemszögből, ahogyan korábban sohasem.

Vendégeid érkeztek külföldről? Meglepnéd őket valami nagyon hazaival? Nem probléma, gyere el fedélzetünkre és garantáljuk, hogy olyat mutatunk, ami egy életre szóló emlék lesz számukra.

Foglalj helyet programunkra, légy te magad is turista egy rövid időre fővárosunkban!

Program elérhető már:

Koktél hajó Budapest

14.000Ft

Kategória:

ELŐZETES FOGLALÁS SZÜKSÉGES

Indulással kapcsolatos információkat a foglalást követően visszaigazoló emailben küldjük vendégeink számára! Helyszín: Dokk 11, Erzsébet híd mellett

ESTI FELÁR + 1950 Ft a következő indulási időpontokban:  20:00

Városnéző Sétahajó Budapest

HAJÓTÚRA,
AKÁR AJÁNDÉKBA IS

Lepje meg kedvesét, családját
egy városnéző hajókirándulással Budapesten.

Születésnapra, évfordulóra, Valentin-napra, különleges alkalmakra kitűnő ajándék, felejthetetlen emlék. Fedezzék fel a főváros nyújtotta legszebb látnivalókat, miközben egy hűsítő koktél biztosítja a teljes kikapcsolódás élményét. A programot kifejezett ajánljuk fiús és leánybúcsús programként, garantáltal megalapozza a jó hangulatot, miközben kulturális élményt is biztosít.

Budapest hajós vacsora látnivalók

Mi az amit
érdemes megnézni

A Magyar Parlament vagy ahogyan mi hívjuk Országház, amely helyet ad az országgyűlési választásoknak és már több mint 100 esztendeje, egész pontosan 1896-tól díszíti és népszerűsíti Magyarországot. Amennyiben szeretné felfedezni Budapest fantasztikus történelmi városát és megcsodálni annak legszebb részeit, foglajon Budapesti Hajós városnéző programunkra koktél csomaggal, amely 85 percen keresztül mutatja be és segít elkalandozni vendégeinknek a gyönyörű, magyar fővárosunkban.

Pihentető élmény
megfizethető áron

Koktél & Sétahajó jegyáraink elérhetők nappaii és esti jegytípusokkal
gyermekeknek (4éves korig díjmentes, viszont nem tartalmazza a koktél programot.
A hajó fedélzetén büfé elérhető, ahol akár street-food opciókat, vagy pizzát is lehet rendelni.
A programra lehet esti menetjegy váltani, ami azt jelenti,hogy nem csak nappal, amikor minden tökéletesen látszik és kivehető a városból, hanem a hangulatos esti világításban is megcsodálhatják Európa legszebb városát.

TOP
Preview
Close