Hajós ünnepi programok Budapesten

Töltsd velünk az ünnepeket!

Christmas Cruise

Karácsonyi hajós vacsora

DECEMBER 24-25

Legyen részese ön is egy fantasztikus hajózásnak Budapest belvárosában! Szenteste 4 fogásos vacsorával és kellemes zenével várjuk Önt hajónk fedélzetén!

New Year's eve Cruise

Szilveszteri hajós vacsora

DECEMBER 31.

Koccintson velük együtt és Köszöntse az új évet egy Katamarán Hajó fedélzetén! Választható fogásokkal és minőségi pezsgővel várjuk vendégeinket a fedélzeten!

Valentine's day cruise

Romantikus hajós vacsora

FEBRUÁR 14.

Lepje meg szerelmét egy romantikus vacsora programrammal Valentin nap alkalmaból! Pezsgő, Rózsa, Vacsora és Hajózás? Mi kellhet még? Önök ketten!

Folklore Cruise

Tradicionális húsvéti hajós vacsora

ÁPRILIS 21-22

Legyen részese a magyar hagyományoknak ön is, és töltsön el egy fantasztikus tradicionális estét hajónk fedélzetén, ahol magyar néptánccal és operett slágerekkel kedveskedünk vendégeinknek!

20th of August Cruise

Budapest tűzijáték & zongora show

AUGUSZTUS 20.

Augusztus 20-ai hajózás Budapesten belvárosában, a Dunán! Élvezze velünk a fantasztikus tűzijáték látványát hajónkról, miközben 4 fogásos vacsora mellett hallgatja a hangulatos zongora dallamokat!

20th of August Cruise

Budapest tűzijáték & folklór show

AUGUSZTUS 20.

Budapesti Hajós Vacsora államalapításunk ünnepén. Töltsön el egy meghitt estét fedélzetünkön, nézze az első sorból az augusztus 20-i tűzijátékot, és kóstolja meg 4 fogásos vacsoránk ízletes ételeit!

TOP