Húsvét esti ringatózás a Dunán - Sétahajózás és Vacsora

Habár a húsvéti hagyományok és népszokások őrzése napjainkban inkább vidéken jellemző, a fővárosban sem maradsz húsvéti szórakozás nélkül, ha részt veszel budapesti vacsora programunkon.

Ha még nincs terved az ünnepre, válassz húsvéti hajózást Budapesten! Ha már van, gondold át még egyszer. Miért ne telhetne húsvét ünnepe ezúttal egy kissé rendhagyó módon? Ha szeretnél eltölteni szeretteiddel egy kellemes hangulatú estét húsvét vasárnap vagy hétfőn, de az otthoni készülődés helyett inkább valódi kikapcsolódást választanál, a legjobb helyen jársz: mi segíthetünk neked abban, hogy a hosszú hétvége gondtalanul, feltöltődéssel teljen családod vagy barátaid körében.

Csatlakozz hozzánk szeretteiddel budapesti vacsora programunkra, hogy amíg hajónk a Duna fővárosi szakaszán ringatózik, a szem elé táruló panorámát és az ínycsiklandó menüt élvezve maximálisan feltöltődjetek egymás társaságában.

Budapesti  hajós vacsora programunkra április 12-én és 13-án egyaránt várjuk kedves vendégeinket. Luxus katamaránunk a 11-es dokkról indul, mindkét nap 19 óra 30 perckor. A húsvéti hajózás az élőzenével kísért esti vacsoraprogram után, 22 óra 30 perckor ér véget. Ízletes fogásaink, kedves és profi kiszolgáló személyzetünk, élőzenés előadásaink és az ünnepi hangulat mind-mind garancia vendégeink elégedettségére.

Válassz te is egy igazán különleges húsvéti hajózást Budapesten megfizethető áron saját és szeretteid részére! Foglalj még ma, mivel jegyeink csak korlátozott darabszámban elérhetők!

Budapesti húsvéti hajózás

MIRE SZÁMÍTHATSZ SÉTAHAJÓS PROGRAMUNKON?

Ha locsolókat nem is ígérhetünk, a piros tojás természetesen nem maradhat ki: minden kedves vendégünket, stílusosan, Szamos Marcipán csokoládétojással ajándékozzuk meg. Programunk teljesen gyermekbarát, az egész család számára kellemes kikapcsolódást nyújt.

VACSORA ESTÜNKRE TÖBBFÉLE JEGY VÁLASZTHATÓ, ÍGY MINDENKI MEGTALÁLHATJA A SZÁMÁRA LEGKEDVEZŐBBET!

Felnőtt jegyünk 19.900 Ft-ba kerül, mely tartalmazza a négyfogásos vacsorát, valamint egy üdvözlőitalt a program indulásakor. Amennyiben az ablak mellett szeretnél helyet foglalni, válaszd 24.300 Ft-os jegyünket. A felnőtt jegy italcsomaggal 27.900 Ft, ez a négyfogásos vacsora mellett korlátlan italfogyasztást foglal magában (a meghatározott italcsomagból). Amennyiben szeretnéd átélni a teljes élményt, válaszd a teljes vacsoracsomagunkat 31.500 Ft-ért: négyfogásos vacsora, korlátlan italfogyasztás, ablak melletti hely. Gyermekek számára elérhető ajánlatunk tartalmazza a négyfogásos vacsorát egy pohár üdítőitallal, mindössze 17.900 Ft-ért (5-10 éves korig).

TOP