Romantikus vacsora a város szívében

Különleges évfordulóra készülsz a kedveseddel? Nem mindennapi romantikus vacsora a vágyatok? Kedvelitek a folklórt vagy nagy operett rajongók vagytok? Budapesten számos romantikus étterem közül választhatsz, ám csak egy kínál csodálatos dunai panoráma mellett különleges zenei estet!

 

Folklór hajó

A szerelmespár számára minden alkalom különleges pillanatnak számít, melyet együtt tölthetnek. Ha ehhez még egy különleges környezet, kiváló fogások és az általuk kedvelt folklór zene is párosul, úgy tökéletes lehet mindkettejük számára az este. A Vacsorahajó által kínált budapesti hajós vacsorán megcsodálhatod a dunai naplementét, a főváros nevezetességeit éjszakai kivilágításban, miközben egy pompás, négyfogásos menüt kóstolhatsz végig kedveseddel. Amennyiben nagy tánc rajongók vagytok, úgy aktívan is részt vehettek a folklór műsorban, kipróbálhatjátok a hagyományos magyar tánc mozdulatait. Profi táncosaink segítenek elsajátítani pár perc alatt a néptánc alapjait, így már Ti is komfortosan léphettek a színpadra és belevethetitek magatokat a ritmusos testmozgásba.

romantikus vacsora

Operett hajó

Inkább az operettet kedvelitek, de eddig csak színházban volt alkalmatok egy kellemes előadás meghallgatására? Az operett hajó egyszerre több érzékszervre ható kellemes élményt szolgáltat minden korosztály számára. A városnéző hajós vacsorán több fogásos menüsorból választhattok számtalan húsos, halas, valamint vegetáriánus ételkülönlegességből, illetve kétféle előétel, leves és desszert biztosítja az ízlelőbimbók megtornáztatását. Az operett hajón eltöltött gyertyafényes, romantikus vacsora pompáját tovább emeli a kellemes operett előadás, melyet neves társulat előadásában hallhatnak az érdeklődők.

 

Szeretnétek megismerni a fővárost egy idegenvezető szemével? Az élményeket tovább gazdagíthatjátok egy budapesti idegenvezetéssel Dani Krisztina személyében, mely tematikájában jól passzol a dunai panorámás vacsorához.

Inkább Tuktukon járnátok be Budapest nevezetességeit? Válasszatok kedvetekre a Tuktuk Taxi népszerű ajánlataiból.

A fenti két program kiválóan illeszkedik a kettesben eltölt nap lezárásához. Amennyiben párodat le szeretnéd venni a lábáról és még plusz meglepetéssel is készülsz a számára, úgy a Vacsorahajó kollégái készséggel elvégzik a bekészítését, ti nyugodtan élvezhetitek az estét, a könnyed ringatózást a Dunán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük