Rendezvényhajó – a tökéletes céges rendezvényhelyszín

Ezúttal Te vagy a szerencsés, akinek a feladata a céges csapatépítő megszervezése? Számos programlehetőséget és ajánlatot megtekintettél az interneten, de egyik sem nyerte el igazán a tetszésedet? Inspiratív rendezvényhelyszínt keresel, mely szórakoztató és egyben alkalmas egy egyedi céges buli megszervezésére? Itt a rendezvényhajó!

Egy rendezvényhajó kibérlése kiváló helyszín bármilyen céges összejövetelre, legyen szó évértékelésről; a vállalat születésnapjáról; az elért teljesítmény, mérföldkövek és sikerek közös megünnepléséről.

Egy különleges helyszín tökéletesen támogatja a kollégák és a vezetőség közötti személyes kapcsolatok fenntartását, a munkavállalók jólétének fokozását, az újonnan csatlakozottak beilleszkedését.

 

Csapatépítő program egy rendezvényhajón

Mikró-, kis- és középvállalkozások vagy nagy multinacionális vállalatok számára is egyedülálló céges csapatépítő helyszín lehet a rendezvényhajó, ahol 10-20 fős vagy akár 100 fő feletti rendezvény is megtartható. Számos előnnyel bír a rendezvény hajó, hiszen a sétahajózás, a dunai panoráma megcsodálása mellett lehetőség adódik ünneplésre. Emellé társulhat egy kellemes vacsora is, illetve élőzene a vállalat igényeinek megfelelően. A rendezvényhajó egy olyan exkluzív környezetet biztosít, melyre a vendégek még sokáig emlékezni fognak.

Ha megvan a helyszín, további fejtörést okozhat, hogy milyen programokkal lesz teljes a céges rendezvényhelyszín. A Vacsorahajó csapata szívesen segít a kikapcsolódási lehetőségek kiválasztásában, a műsorok összeállításában, a pontos menetrend kialakításában és az ütemterv levezényletében, egyszóval a teljes szervezésben.

rendezvényhajó

Hogyan zajlik a gyakorlatban?

A megrendelővel közösen meghatározzuk a várható létszámot és annak nem, életkor és érdeklődési kör szerinti összetételét. Ezt követően megismerjük a vállalati kultúrát és értékrendet, mely segít eligazodni a különböző programlehetőségek útvesztőjében.

Ennek alapján közösen meghatározásra kerül a csapatépítő/vállalati program célja és együttesen felépítünk egy koncepciót. Ehhez számos megbízható szolgáltatókat tudunk ajánlani, de nyitottak vagyunk a megrendelő által megálmodott tervek megvalósítására is.

A Time Heist Entertainment Kft.  számos szabadulószobát kínál csapatépítőkre is, mely fejleszti a kollégák kreativitását. Utána egy kellemes ebéd vagy vacsora elfogyasztása a hajón a nap megkoronázása lehet.

Ne felejtkezzünk meg a jól megválasztott program mellett az ajándékról sem, mely tovább erősítheti a cégben az összetartozást. Ennek erősítésére egy céges póló jó választás lehet a Frankó Pólótól.

 

Egy dunai rendezvényhajó megfelelő választás lehet egy prominens céges partyhoz. A Vacsorahajó a létszámtól függően és a vállalati igényekre szabottan egyedi csomagokat kínál. A részletekért kérj egyedi ajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük