Romantikus lánykérés a Dunán

A lánykérés egy egész életre szóló nagy pillanat, melyre sok év múltával is szívesen emlékezik vissza a szerelmespár. Egy különleges környezetben elmondott vallomás és a jókor feltett izgatott kérdés megalapozza a páros közös életének jövőjét.

Amikor a férfi úgy érzi, hogy kapcsolatuk megérett az előrelépésre és az érzelmek elmélyítését megkoronázná egy gyűrűvel, akkor érdemes eltervezni a lánykérés minden apró mozzanatát, hogy tökéletesen sikerüljön az este.

Minden hölgynek van egy elképzelése, egy kislány kora óta dédelgetett álma arról, hogy szíve választottja hogyan kérje meg a kezét. A lánykérés a közös élet első mozzanata, de hogyan tehetjük igazán romantikussá?

 

Romantikus lánykérés tippek

Ha meglepetésre készülsz, hidd el, hogy a romantikus lánykérés során örömkönnyek sem fognak elmaradni. A tökéletesség egyik alapfeltétele, hogy megtudjuk, mire vágyik a párunk. Ehhez a következőket gondold végig: introvertált vagy extrovertált, természetkedvelő vagy inkább városnéző, művész vagy két lábbal a földön jár, romantikus vagy vagány alkat, mit szeret és mit nem, stb.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk három egyedi ötletet, mely ideális lehet a nagy kérdés feltevésére. Ezeket még egyedibbé teheted, ha belerejted szerelmed személyiségét is.

 

Wow pillanat vagány csajoknak

Kedvesed a száguldás szerelmese? Mindig is ki akart próbálni egy klassz járgányt? Tedd emlékezetessé a pillanatot és foglalj időpontot élményvezetésre! A hajmeresztő kanyarokkal és hosszú egyenesekkel tarkított pályán az adrenalin szint garantáltan a tetőfokára hág. A kellemes program végezetéül pedig a célban letérdelve biztosan elhangzik majd az igen. Az élményt további apróságokkal teheted még emlékezetesebbé: csináltathatsz szurkolói zászlót a nagy kérdéssel vagy a gyűrűt egy matchboxba is teheted.

 

Nyugis este otthonülősöknek

Szerettek kettesben sok időt eltölteni az otthon melegében? Dobd fel a napot egy kellemes házi wellnessezéssel. Engedj egy kád kellemes fürdőt, használj fürdősót, habfürdőt vagy bármilyen aromát, diszítsd a helységet szív alakot formáló gyertyákkal. Előzetesen gyűjtsd össze, hogy mi az, amit szeretsz és nagyra értékelsz párodban, erről könyvet is írhatsz, melybe elrejtheted a gyűrűt. Ha szerelmed nem az a könyvmoly típus, alternatívaként ajánljuk a kád szélén elhelyezett rózsacsokrot, mely szintén jó rejteke lehet az eljegyzési gyűrűnek.

romantikus lánykérés

 

Érzéki élmény romantikusoknak

Kimozdulós, romantikus programot keresel inkább, mellyel garantáltan leveheted a lábáról? Foglalj időpontot egy romantikus étterembe, töltsétek az estét gyertyafényes vacsorahajón. A Duna és a főváros éjszakai látványa felülmúlhatatlan. Az este meghittségét tovább fokozza az élőzenei válogatás és az ínycsiklandó ételek felszolgálása, melyeket akár Te is bekészítheted egy praktikus piknikkosárba. A Netharmóniánál
számos piknikkosár közül választhatsz. A varosnéző hajós vacsora ideális a könnyed ringatózásra és Budapest fő nevezetességeinek megcsodálása közben felteheted a nagy kérdést is. Garantált a romantikus lánykérés!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük