Valentin napi Hajózás és Romantika a Dunán

A Valentin nap a szerelmesek ünnepe, ilyenkor mindenki szeretné megtalálni a tökéletes ajándékot kedvesének. Tedd különlegessé a következő Valentin napot: ajándéktárgyak helyett lepd meg szerelmed egy maradandó élménnyel. Mi lehetne meghittebb és hangulatosabb, mint egy együtt töltött este impozáns környezetben, finom falatokkal és csodás panorámával? Biztos lehetsz benne, hogy Valentin napi hajós vacsoránkkal párodnak felejthetetlen élményt és boldog pillanatokat szerzel majd.

Valentin napi hajózásunkat romantikus gyertyafény, élő zongoraműsor, négyfogásos prémium vacsora és Budapest legszebb nevezetességei kísérik. Minden adott hozzá, hogy az este csak rólatok és a romantikáról szóljon.

Erre az alkalomra igazi különlegességekkel készülünk, hogy február 14-ét igazán varázslatossá tegyük a szerelmesek számára. Az este folyamán különleges romantikus csomaggal egészül ki vacsora programunk, ugyanis 1 vörös rózsa, epres pezsgő és 2 szív alakú csokoládé dobozban jár a program mellé ajándékba.

Valentin napi hajózásunk alkalmával egy exkluzív csomagot is elérhetővé teszünk, hogy nektek semmi más dolgotok ne legyen, csak élvezni a pillanatot és egymás társaságát. Különleges, kizárólag erre az alkalomra szóló ajánlatunk tartalmaz!

Menj biztosra és foglalj asztalt már most, hogy garantáltan ne maradjatok le erről a romantikus programról!

Levesek:

Magyaros gulyásleves

Édesburgonya krémleves, diós-petrezselymes pestóval és pirított mandulával


Főétel

Zöldfűszerkérges lazac steak tejszínes-parajos tagliatelle ágyon parmezánforgáccsal

Jércemellfilé füstöltpaprikás burgonyapürével és zöldségraguval

Ropogós kacsacomb kürtőskalácsba rejtett káposztás cvekedlivel és gravy szósszal

Barnasörös-gombás marharagu étcsokoládéval és házi szalvétagombóccal

Céklás rizottó pirított sárgarépa crouton és parmezánfogáccsal


Desszert:

Habkönnyű, kókusztejes tápióka pohárdesszert, mézzel és erdei gyümölcs coulis-val

Csokoládé brownie sós-karamellás öntettel

Budapesti hajózás
Valentin nap

Tervezz előre, válassz Valentin napra romantikus hajózást!

Valentin napi hajós vacsora alkalmával többféle jegytípussal készülünk, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább kedvező ajánlatot.

A jegyek már 38.600 Ft-tól elérhetőek, melyek alaptartalma egy 4 fogásos vacsora welcome itallal, és egy valentin napi ajándék. Ha még többre vágytok, választhattok kombinált jegyeink közül további korlátlan italfogyasztásért, vagy az ablak melletti ülőhelyért, ha nem szeretnétek nélkülözni a mesés panorámát.

Valentin napi hajós vacsora programunk 19 órakor kezdődik a 11-es dokkon, majd a beszállást követően, 19 óra 30 perckor indul luxus katamaránunk, hogy Budapest hídjai alatt ringatózva egy fantasztikus estét szerezzen utasainak. 22 óra 30 perckor, a program végén érkezünk vissza az indulási helyszínre.

Jegyeink korlátozott számban elérhetők.

Valentin napi hajós vacsora Budapesten

38.610Ft

Romantikus Vacsora Jegy 38.610 Ft/fő
Kategória:

Beszállás:19.00 | Indulás: 19.30 | Program vége: 22.30

MINDEN ONLINE FOGLALÁS MELLÉ
AJÁNDÉK ÉLMÉNYVEZETÉSI 
KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA!

TOP
Preview
Close