Valentin napi program örök felfedezőknek: Fővárosi kalandok

Valentin napi program 8. rész


Hogy álltok a nyomozással? Ha tetszett a szabaduló szobás cikkünk, de szívesen szélesítenétek ki a játék kiterjedését, mondjuk egy egész fővárosnyi területre, akkor van egy másik izgalmas tippünk.

A Landventure játék kreatív Valentin napi program azoknak, akik kedvelik a mobilos kalandjátékokat vegyítve a valós helyszínekkel. A program azon túl, hogy közös játék, egyben egyedi mód is Budapest megismerésére. Ebben az időszakban a kabáton és sapkán túl egy kevés mobilinternetre és persze egy telefonra lesz szükség.

A játék nincs időhöz kötve, a fővárosi felfedezés akkor indul, amikor jónak látjátok. Jó hír, hogy mivel nem kell időpontra érkezni, a randi előtti készülődés bátran elhúzódhat ;).

A játék tényleg nagyon hasonlít a szabaduló szobákhoz, itt viszont már nem kijutnotok kell, hanem egy küldetés végére érni, mintha csak egy számítógépes játék elevenedne meg a valóságban. A gamereknek talán az egyik legkiválóbb Valentin napi ajándékötlet. Különböző küldetések közül választhattok, az alábbiakban felsorolunk néhányat.

Nézzük a Fővárosi játékokat:

Ha a célpont Budapest, összesen hatféle játék közül választhattok. Az egyikben megmenthettek egy titkos ügynököt - indulás a Szent István Bazilikától.
A számítógépzsenik telefon és számítógép kódokat törhetnek, miközben eltűnik egy fontos ember. - Indulás a Parlament elől.

Inkább az örök élet titkára vagytok kíváncsiak? A Magyar Nemzeti Múzeumban talán rábukkanhattok egy professzor kutatásai között.

Fotó forrása: thelandventure


És akár a Budai Várban is kalandra indulhattok egy öreg milliárdos kincsei után. Indulás a Magyar Nemzeti Galéria elől. A játékokat részletesen megtaláljátok a thelandventure weboldalon.

A szórakoztató Valentin napi program menete

A játék többnyire a szabadban zajlik, azonban némely küldetés beltérre lett szabva, például a Nemzeti Múzeumra. Ezért a játékleírásokat érdemes tüzetesebben átböngészni, mielőtt kiválasztanátok a legszimpatikusabb küldetést. Ezekből a játék weboldalán tudtok választani, és a vásárlásra is itt van lehetőség. A lépések, és küldetések a telefonon láthatóak majd. Hogy ezeket elérjétek, a kapott kódot kell használnotok. Indulás a megadott kiindulópontra és kezdődhet a szórakoztató közös élmény!

A Valentin napi program ajándékutalványként is beszerezhető, így biztosan kiváló meglepetés ötlet, ha annyira jól ismerjük szívünk választottját, hogy biztosan tudjuk, kedveli majd a közös felfedezést.

Minden játék megközelítőleg másfél-két órás időintervallumot ölel fel, és tartozik hozzá nehézségi szint is. A Valentin nap lényege, hogy közösen jól érezzétek magatokat, és jó élményeket szerezzetek. Az egyedi perspektívájú városnézés alatt nagyjából 1500 m-t szükséges megtenni egy-egy játék során.

Ezt fokozza még tovább, és teremt meghitt hangulatot a dunai sétahajós program. Így ha a nagy nyomozásokban és sétákban már elfáradtatok, és sikerült végigvinni a játékot, akkor szívesen várunk egy utolsó utáni állomásra a Valentin napi sétahajós  programon, ahol ínyenc finomságokkal fogadunk minden romantikára vágyó párost.

TOP