Az adrenalin szerelmeseinek: Gokartozás és vacsora Valentin napon.

Valentin napi program 3. rész

Egy újabb izgalmas páros program az előző cikkben említett szabaduló szobán túl, a gokart. Egy egészséges versenyhelyzet a szerelmesek között minden kapcsolatot csak erősebbé tesz, szórakozással, vidámsággal tölt fel. Ezentúl eléggé feltüzeli az adrenalint ahhoz, ahogy aztán jóleső vacsorával zárulhasson az este, Valentin napi romantikába átcsapva egy Dunai hajón.

Ami jókedvű derűs kikapcsolódási formát illeti, ha nem csak vízen, de földön is szívesen közlekedtek, akkor egy kockázatmentes verseny, vagy közös móka egy-egy gokart kormánya mögött biztosan felvidít majd mindkettőtöket. Hogy fennmaradjon Valentin napon a romantika és az izgalom egyensúlya, a budapesti sétahajózást kiegészítő fővárosi helyeket ajánlunk a gokartozáshoz.


Három fedett gokart pályát hoztunk, ahol februári hideg idő ellenére is élvezhető marad a verseny.

Az egyik ilyen a Silverkart, amelynek a fedett csarnokára a főváros X. kerületében bukkanhattok rá, a Kozma utcában. A 2007 óta működő szórakoztatóközpontban a Sodi Rt 8-as gokartokon lehet felmérni a vezetési teljesítményt. A rendszeres műszaki ellenőrzések mellett természetesen minden biztonsági előnynek megfelel. A 4 pontos biztonsági öv, a hidraulikus fék, a fejtámla és a bukócső, mind azért felel, hogy biztonságban érezhessétek magatokat az izgalmas játék során. A készítők arra is figyeltek, hogy az ütközések se ronthassák el az élmény minőségét. Magas minőségű szegélyek terelik a gokartokat a gördülékenyebb és zökkenőmentes „futam” érdekében.

A következő ajánlott helyszín a Flashkart gokart pályája, a Blaha Lujza téren, ahol a letisztult, igényes kikapcsolódás áll a középpontban, így talán a nők többsége is könnyebben adja rá a fejét, hogy ilyen izgalmas kapcsolatépítőn vegyen részt Valentin-napon. Ennek egyik megoldása a gokartokban lévő elektromos motor, ami a Földet elhivatottan óvóknak külön tetszeni fog, környezetbarát mivolta miatt. A 220m hosszú pályákon a biztonság és tuti balesetmentes szórakozás érdekében 40 km/h-val lehet maximum közlekedni, de az izgalmas kanyarok révén ez sem csorbít a móka minőségén.

Gokart után jól esik egy finom Valentin napi vacsora.

A harmadik fedett gokart-helyszín, ahol a téli idő sem akadály a játékhoz a G1 Gokart center pályája, ami 2008 óta működik, jelenleg az Asia Center területén. A weboldalon könnyedén foglalhatunk időpontot a kutyabarát gokart pályára, a helyszínen pedig képernyőn kísérhető figyelemmel a 450 méteres pályán zajló pillanatnyi helyzet. Persze a legjobb belülről is átélni az élményt, ragadjatok kormányt és vegyetek részt egy-egy mókás futamon, hogy termelődjön egy kis boldogsághormon az este további óráihoz.

Ha már régóta szeretnétek időt szánni egy ilyen élményre, akkor érdemes, összeállni egy kis mókára, hogy aztán közösen kibeszéljétek akár egy lazább közös falatozással a Pizza hajón, vagy egy romantikusabb sétahajós vacsorával könnyed zene kíséretében.

Ha pedig megrögzött gokart rajongók vagytok, akkor a fedett pályák után jöhet egy kicsit komolyabb kihívás a Drive-X jóvoltából a népszerű Hungaroring területén. Itt szabadtéri pályán van lehetőség szórakoztató gokartozásra, amint visszatér a napsütéses, derült idő.

 

TOP