Feljuttok-e időben a dunai sétahajóra egy romantikus vacsorához? ;)

Valentin napi program 2. rész

Nem csak romantikus, de egy kis adrenalin löketet is ad, miközben a közös élmény építi a kapcsolatot.
A szabaduló szobákban joggal mondhatjuk, hogy az izgalom a tetőfokára hág, ha pedig sikerül kijutnotok a választott szobából, akkor irány egy budapesti sétahajó, ahol ízletes finomságokkal vezethetitek le a felgyülemlett izgalmat.

Budapesten megannyi szabaduló szoba közül lehet válogatni, ezekből hoztunk most néhányat, hogy tematikusan is megtalálhassátok azt, amelyik a legszimpatikusabb egy szuper randi programhoz.

A szabaduló szoba egy olyan élő játéktípus, ahol egymásra és a logikai, nyomozói és kreatív képességekre támaszkodva kell valamilyen tematikus jellegű helyről kijutni, a kapott feladatok segítségével. Jó lehetőség, hogy megismerjétek egymás képességeit, erősségeit, és meglássátok, hogy mi az, amiben jól jön egy társ segítsége. A megoldáshoz különféle időintervallumok állnak rendelkezésre. Az egész országban elterjedt játéktípusból Budapesten is találunk jó párat, ami Valentin napi ajándék ötletnek sem utolsó.

Nézzük milyen szabaduló szobákat találunk Budapesten Valentin napi randi programhoz:

Az egy ilyen az Ilockedyou szabaduló szobái, ahol igen sok téma közül lehet választani, de talán inkább a filmrajongó párosokat ejti majd leginkább rabul. Itt válaszható Jurassic park, Harc a Trónért, Éhezők viadala, és Bosszúállók elnevezésű szobák, melyek mögött a nevek révén nagyjából sejthető a tematika is.

Az egész országban népszerű Exit the room szobái a Budapesti 6. kerület Csengeri és a 7. Kerület nagy diófa utcáján is megtalálhatóak. Bomb, Madness, Japán, Tetthely – néhány ízelítő az elérhető szobákból, melyek valóban őrületes élményeket rejtenek magukban. Igazi kihívás, és kapcsolatépítő csapatmunkát kíván az izgalomra vágyó pároktól. A fordulatos játékok akár dupla randis találkára is alkalmasak, ebben az esetben a játék utáni romantikus vacsorát, akár a Pizza és sörhajó program is kiválthatja (ide belinkelném a sörhajós oldalt), mely lazább, kötetlenebb programként lett megalkotva.

De vissza a szabaduló szobákhoz:

A Logic Arena játékaiban bankot rabolhattok, vagy megpróbálhattok közösen kijutni egy börtönből, vagy a rejtélyes Manoa del Dorado-ból. Sőt ha férfiként a nagy kérdésre készülsz, a Logic Arena csapata segít, hogy felejthetetlen legyen az élmény a leendő ara számára.
Az Időcsapda csapata is készül külön a Valentin napra kedvezményekkel azoknak a pároknak, akik itt töltenék a nap egy részét. A kedvezménykódot kérd a weboldalukon, ahol a 8 izgalmas szoba közül legalább 3 tele van varázslattal, titkokkal, és mágikus tárgyakkal.

A következő alany a Sweet Escape, melynek pályáin hangyányit mesésebb légkör uralkodik, mint az eddigieknél. Az ötféle pályáról való kijutás nehézségi szintje különböző. A Sweet Escape vagy Mézeskalács szabaduló szobából kijutva édes lesz a győzelem. Miután rábukkantatok a végtelen csoki titkos receptjére, mi is édes Valentin napi finomságok kínálatával várunk a vacsorahajón, ha ezt a programot választjátok az izgalmas nap levezetőjeként.

TOP